Šta je novo?

Problem sa Raven Shield-om

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Gadnijeg i cudnijeg problema odavno nisam imao. Evo o cemu se radi.

Nakon prelaska prve 3 misije i ulaska u 4. igra pocinje da se glavi na svakih 5 min. i fakticki je neprelazna jer nema sejviranja vec se igra po nivoima. Da sve bude smesnije nakon toga problem se ponovo javlja i u prve 3 misije u kojima problema pre toga nij bilo.

Reinstalirao sam igru sa ostavljanjem sejvova, no to nije pomoglo. Makon toga sam deinstalirao ali ovaj put sam sve pobrisao i bilo je sve ok, ali opet samo da 4. misije nakon koje bi opet sve pocinjalo da se glavi ??????

Sav iznerviran skinuo sam cheat za otkljucavanje svih nivoa i igrao ih kao single mission. Na moje opste zaprepascenje (i nerviranje) nakon odigrane 5. i 6. (prethodne nisam ni pokusavao) na 7., 8. i 9. misiji opet se desilo isto nakon cega nisam imao zivaca vise. Zna li neko o cemu se radi i ima li pomoci.

Video sam da je izdata 1.1 patch ali on em nista ne ispravlja osim problema sa cd key-jem em mi treba krek za patch koji za sada ne postoji....
Pomagajte !!!

Jel to nivo u onom brodogradilistu gde demontiras one bombe? Ako je to taj nivo meni radi sve OK, ma radi mi i posle toga sve OK. Neznam da li te mozda nesto od hardvera zeza? Meni radi sa Radeonom 8500 i P IV.

Pozdrav cheers

Nije do hardvera jer me nista drugo ne zeza, osim mozda ako nije neki kodek za zvucnu u pitanju ali zabatalio sam igru ionako, tako da vise nije ni bitno

Steta - ne znas sta si propustio !

Pozdrav

Kovac je napisao(la):
Steta - ne znas sta si propustio !

Pozdrav

Ma blah, ionako sam presao sve prethodnike + ovih par misija...Po mom skromnom misljenju vec vidjeno... :? Jedino moram priznati da je grafika vrhunska.

Nazad
Vrh Dno