Šta je novo?

problem sa "rascvetavanjem" slike

MrSa

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Postovanje, kupio sam pre koji dan samsung 970p tft, imam ati 9600tx medion graficku staru preko 2 godine. Naime pocinjem da primecujem nesto sto nisam siguran da je postojalo od pocetka pa ga nisam primecivao ili je tek skoro pocelo... Boja se "ghostuje" nadesno preslikavajuci se na neki cudan nacin. Pogledajte u atachmentu, pa prosudite sami. Mene samo zanima sta ne valja, grafika, monitor, ili je to jednostavno nesto sto se tolerise? Da li ovakve anomalije spadaju pod garanciju?

Prilozi

• IMG_3063.jpg
    IMG_3063.jpg
    115.1 KB · Pregleda: 78
josh jedna slika, obratite paznju na slova i njihovu "senku"

Prilozi

• IMG_3066.jpg
    IMG_3066.jpg
    124.3 KB · Pregleda: 81
Da li je monitor povezan analognim putem na graficku ? U tom slucaju moze da bude neki uticaj na kabl. Probaj sa drugim, sto debljim kablom, ili pogasi sve uredjae u okolini, pa probaj sta se desava.
Ja to ne bih tolerisao kao kao normalno u vezi garancije :crash:

Izgleda da ti monitor hardverski radi senke :d .
Ja bi to reklamirao.

Poslednja izmena:
preko analognog ide... na zalost nemam kome da pozajmim krticu da dvi izlazom da probam... sve je pogaseno okolo.. nemam pojma sta moze da bude :(

Ako ti je osvezavanje 75 Hz, probaj da spustis na 60 Hz.

Pa najbolje je da probas monitor kod nekoga na nekoj drugoj kartici sa istim kablovima opet preko analognog konektora. Ako je ista situacija reklamiraj monitor...

glupo pitanje: koju rezoluciju si stavio?
meni se cini da je neka manja od preporucenih 1280x1024

ja bih ovo reklamirao istog casa

ne, nativna je, slikao sam aparatom, verovatno ti se zato cini... nikako da nadjem vremena da nosim monitor u erc, pishem sta sam uradio. Tanx svima

Nazad
Vrh Dno