Šta je novo?

Problem sa rapidshare-om

Bodibiber

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
330
Pozdrav svima.
Imam sbb-ov kablovski internet flat 1024/128 i imam problem sa rapidshare-om od jutra pa sve negde do 1 sat posle ponoci jako lose i sporo radi. Brzina kao brzina je dobra i pokazuje mi da skida nekih u proseku 100 kb/sec ali za fajl od 200 mb treba mu sat i po do 2 vremena da skine(umesto nekih 35 min), kada sam pogledao kako skida video sam da u stvari skidanje radi 2 sekunde pa narednih 5 sekundi ne radi i tako stalno dok posle ponoci radi savrseno
Sto se tice downloada drugih stvari sa interneta radi savrseno i ide skoro uvek preko 110 i bez prekidanja.
Ima li ko jos ovakav slican problem i da li znate u cemu je problem

sta kaze fusnota broj 4 na onoj strani gde biras da li skidas kao free ili premium user?

pa vidim ja sta tamo pise. ali meni brzina skoro ide maksimalno sto moze ali neprestano se zapucava download staje na svakih 2 sekunde dok posle ponoci skida fajl od 200 mb za 30 min

pa vidim ja sta tamo pise. ali meni brzina skoro ide maksimalno sto moze ali neprestano se zapucava download staje na svakih 2 sekunde dok posle ponoci skida fajl od 200 mb za 30 min

Pa ako skidas kao free user to je ok, tako se i ponasa poslednjih meseci kad je kod njih opterecenje servera, malo ti pusti, pa ti malo zavrne slavinu i tako ukrug, ako hoces da ide konstantno u svako doba moraces da uplatis premium.

Poslednja izmena:
sta kaze fusnota broj 4 na onoj strani gde biras da li skidas kao free ili premium user?
Fusnota kaže da se NE GARANTUJE max. brzina download-a (kod premium-a se garantuje). Dakle, kako ti se zalomi, tj. zavisno od opterećenosti servera, pa je zato preko noći brže.
Tako da Bodibiber... ili kupiš premium nalog ili skidaš kao free pa kako ti se zalomi...

Poslednja izmena:
Posto je jos uvek limit za Premium korisnike 2,66Gb protoka dnevno mislim da se ne isplati.

@bodibilder
mogao si , ako vec nisi , da procitas ovde na forumu da je RS dosta zavrnuo slavine downloada u odnosu na ranije . i to nije samo slucaj kod tebe vec kod velike vecine korisnika , free . sogurno si i primetio da su uveli i cekanje izmedju skidanje fajlova na 15 minuta . u svakom slucaju to sto se tako ponasa ne treba da te zabrinjava jer se to i nama desava . moj savet , a i zdrava logika , podesi da ti se fajlovi skidaju preko noci kada je manji saobracaj

naravno , ne placaj nikada za nesto sto mozes dobiti free :)

:wave:

Nazad
Vrh Dno