Šta je novo?

Problem sa Rally Sport Challenge

Dzoni_m

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Imam problema sa zvukom.Muzika i efekti su ubrzani kao da imaju veliki pitch.U readme fajlu pise da sa AC 97 mogu da se jave ti problemi i da uradim sledece da instaliram nove 4in1 novi drajver za ac 97 da pokusam sa smanjenjem akceleracije u dxdiag i da pokusam da skinem zakrpu sa Microsoft sajta sve sam pokusao osim ovog zadnjeg jer nikako ne mogu da nadjem taj patch a mrzi me da cekam dok odradi automatic update (ma ne dam da mi oni rovare po hardu) inace OS je Win 2000 + SP3 mada se isto desava i na XP.Ajde ako neko zna koji je to patch neka okaci link

Ako imas barem broj tog patch-a mozes da ga nadjes iz search-a u MS Knowlegde Base...ovako je vrlo tesko zakljuciti na sta misle, bilo je patch-eva koji naizgled nisu imali veze sa igrama a opet su resavali stvari. Osim toga gotovo svi ti patch-evi su integrisani u SP1 za XP, ako imas instaliran SP1 na XP-u a problem i dalje postoji onda je verovatno da to nije resenje...

A ovo sto kazes za Windows Update je malo paranoja - nema nacina da se uspesno odrzava Windows bez redovne posete doticnom sajtu. Toplo preporucujem barem jednom nedeljno ! :)

Ma nije paranoja samo nemam ja toliko strpljenja dok on to odradi ali izgleda da cu ipak morati

Vrh Dno