Šta je novo?

Problem sa racunom na 065!!

BrankoSF

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2004
Poena
301
Uzeo sam 065 broj i odmah prvog meseca imam problem sa racunom. Do 30.avgusta pored pretplate imao sam zaduzenje od 17 din, medjutim kada sam proverio stanje 1.septembra zaduzenje mi je bilo 580 din + pretplata. Ne znam sta da radim i kakve su mi mogucnosti da izadjem na kraj sa ovim lopovima?

Nisam jos pregledao listin jer mi racun nije stigo na kucnu adresu, ali verujem da kad mi bude stigao racin procice mi vreme za zalbu.

Pa ti onda podnesi žalbu odmah i sačekaj da ti stigne listing. Mislim, šta drugo da ti predložimo, osim da odeš u neke prostorije telekoma i da počneš da se dereš, vrištiš, pretiš i histerišeš što ti listing stiže posle roka za žalbu...

Ja sam uzeo 063 mobi junior paket. Pretplata je 150din+porez. Do prvog obracuna 21.08 bio sam svega 3 dana na mrezi(ugovor je zaljucen 18.08) i poslao sam samo jedan sms (poziva nisam imao). Racun je stigao na kucnu adresu: 137.42din (isti racun je i na listingu na portalu). Zasto samo 137.42din ??? :)

BrankoSF je napisao(la):
Uzeo sam 065 broj i odmah prvog meseca imam problem sa racunom. Do 30.avgusta pored pretplate imao sam zaduzenje od 17 din, medjutim kada sam proverio stanje 1.septembra zaduzenje mi je bilo 580 din + pretplata. Ne znam sta da radim i kakve su mi mogucnosti da izadjem na kraj sa ovim lopovima?

Prvog meseca plaćaš pretplatu za dva meseca, tako da ćeš kasnije defacto plaćati pretplatu za mesec dana u napred!!! A, stvari sa računom se stalno dešavaju, ali su se do sada i ispravljale; meni je automat prošli mesec rekao tri puta veći račun od stvarnog, a kad je stigao račun, sve je bilo u redu, a i na automatu je bila cifra kao i na računu. Nemoj puno da se brineš, i proveri račun za koji dan.

Obavestelje za one koji nisu imali posla sa Telekomom.... :) Prvi mesec je uvek veci rachun jer placas za prosli i sledeci mesec tako uvek placas predplatu za sledeci mesec .Sto se tiche provere stanja preko 064789 ono nije tachno i uvek je vece tako da ces pravo stanje saznati tek 5tog u mesecu ili dobijenjem rachuna na adresu......

npetar je napisao(la):
Ja sam uzeo 063 mobi junior paket. Pretplata je 150din+porez. Do prvog obracuna 21.08 bio sam svega 3 dana na mrezi(ugovor je zaljucen 18.08) i poslao sam samo jedan sms (poziva nisam imao). Racun je stigao na kucnu adresu: 137.42din (isti racun je i na listingu na portalu). Zasto samo 137.42din ??? :)

Onda ti je racun veci nego sto bi trebalo.
Za 3 dana ti je pretplata manja od 10 dinara, a taj 1 SMS ti je u okviru pretplate :)
Mobtel pretplatu naplacuje post, a MTS pretplatu naplacuje pre.

Tako je PJ,ali prvi put naplacuju 100din za cenu same kartice(plastike) a jos sam ja pritom aktivirao portal koji ne ne znam koliko kosta.Sve je ok,cini mi se :)

Portal se ne napalcuje...

Nazad
Vrh Dno