Šta je novo?

Problem sa racunarom - Gasi se u odredjenim situacijama

Msigtx

Cenjen
Učlanjen(a)
04.02.2014
Poena
151
Evo opisacu svoj problem , pa ako moze pomoc .

Windows 7 64bit Ultimate
Procesor : AM3+ AMD FX-4350, 4.30GHz Black Edition Box 32nm
Maticna : Asus M5A97 R2.0
Grafika :MSI GEFORCE GTX 660 TF GAMING 2GB DDR5
Memorija : Kingston HyperX Beast 8 gb (2x4)
napajanje : LC Power super silent 600w v2.3

Problem : Racunar se odjednom ugasi,zadnje gasenje prilikom igranja Far cry 3,racunar se ugasio posle 15-20 minuta igre , temperatura graficke prilikom gasenja 49c, procesor 47c -(fan cpu oko 4500 rpm),maticne 34c (podesavanja su inace na max,u full hd rezoluciji , monitor povezan putem hdmi kabla )
Nakon toga sam igrao Crysis 3 preko sat vremena, pored toga sam otvorio jos brdo aplikacija, i sve je radilo ok, tem graficke max 61, procesora max 55 ...
Pa ima li ko predstavu sta bi mogao biti problem ?
Hvala unapred

Verovatno napajanje mada moze biti i memorija... Skini memtest86 pa testiraj ram i kakvo je napajanje tokom igranja? Jeli bucno? Koliko se greje?

ja isto glasam za napajanje imao sam jednom lc od 500W i kom se isto tako gasio povremeno meni tacnije samo u wowu u ostalim igrama nije kada sam ga zamenio svi problemi su nestali

Hvala na odgovoru, memorija je ok, jedino da probam sa drugim napajanjem, bas je cudno da igram crysis 3 , nfs rival na max i radi super , udjem u wot koji je manje zahtevniji, igram 20 minuta i ugasi se ...
Inace napajanje nije bucno, niti se greje nesto posebno...

Evo da kazem samo da je problem resen, kao sto ste i rekli napajanje je bilo u piatanju, posto je u garanciji vracam ovaj krs i uzecu neko drugo... u svakom slucaju hvala :D

Nazad
Vrh Dno