Šta je novo?

problem sa Q4

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
619
Vecina tekstura je zelena (malte ne osim neba i svetiljki) na svim rezolucijama i kvalitetima prikaza (isprobane su skoro sve kombinacije sa setovanjima).
Graficka je radeon 9200 128MB 128-bit, probano je sa 5.11 ati drajverima, 5.11 omega i 5.12 ati. Cak je i win ceo reinstaliran, problem i dalje stoji.
Masina je celly 2.4, 768 rama itd..
Taj isti quake je na istoj masini radio normalno (sporo ali se sve videlo normalno) na MX400!
Inace, Doom3 (i sve ostale igrice) na pomenutoj konfi sa radeonom radi bez greske.
dakle, help!

Isti problem se javlja i kod moje sestre na istoj kartici (ATi9200). Nisam uspeo da poboljsam nista ni stavljanjem novih catalysta. Ako neko zna u cemu je problem neka javi sto pre posto je ovako zaista ruzno za igranje.

r_renderer "best"
Javi da li radi!

Poslednja izmena:
Hehe, meni se isti problem javio na sa radeon9000 karticom...
Ovde ( na Bench-u) sam dobio sledeci odgovor:
"...u konzoli treba da ukucaš "r_renderer ARB" i restartuješ..."
Nisam isprobao jer sma obrisao q4, ali nishta vas ne koshta da probate savet koji je meni bio namenjen :)

Radi to sa ARB-om, drugu koji je igrao Q4 na Radeonu 9000 je isto bilo zeleno, do kucanja te naredbe...

stvarno radi ovo sa ARBom!
hvala za pomoc! :)

Sve zavisi koju vrednost stavite jer su neke namenjene za ATI a druge na Nvidia grafičke karte,pa se dešava taj efekat zelenog ako se ne koristi adekvatna komanda.Zato šibnete "best" i to je to.

Pomoglo im je to sa ARB-om!
10x

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno