Šta je novo?

Problem sa pustanjem video fileova

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Cao. Od pre neki dan imam velikih problema pri pustanju video fileova.
O cemu se radi, naime, kad pustim bilo koji video file, od 3gp preko avi do DVD-a, sa bilo kojim playerom monitor se ugasi na sekundu, presaltuje na nizu rezoluciju i taj video mi automatski krene na full screen. Uopste se ne vide komande playera cak ni kursor misa, ni jedna komanda na tastaturi ne reaguje sem kad pustim DVD strelice za izbor scena i enter, ali kad tako pustim video nikako ne mogu da ga prekinem, sem da na taster restujem komp.

Imam Win XP SP1 GeForce 4 MX440, 512 DDR, AMD 2100+ mada sumnjam da je hardverski problem. Od novog softvera instalirao sam bearshare (ali ne verujem da to ima veze), ni jedan novi codec. Neki burazerov lik je cackao po kompu i kaze mi burazer da je gledao control panel, pa se plasim da mi nije nesto poremetio oko parametara za graficku karticu.

Ukratko: kada pustim bilo koji video file preko bilo kog playera komp se ponasa kao da sam pustio igricu, znaci monitor se na sekundu, presaltuje u nizu rezoluciju, tastatura i mis ne reaguju kada video krene i jedini nacin da se iskljuci je reset kompa na taster.

Pomagajte molim vas.

Uspeo sam ovo da resim ne znam kako, nesto sam cackao u control panelu u display-u.
Ali se sad javio drugi problem. Naime crvena boja mi je prejarka, i generalno su mi boje nekako cudne, a najvise je cudna crvena boja. Kao da je saturation odvrnut do maksimuma, Ima li neko bilo koju ideju sta da radim da da nije format C

Poslednja izmena:
Reinstaliraj kodeke i plejere, pa ako ne upali skeniraj na viruse i spyware programe, pa ako ni to ne upali,a ti lepo format c: itd...

Nazad
Vrh Dno