Šta je novo?

Problem sa punjacem za baterije

PeroS

Poštovan
Učlanjen(a)
27.09.2022
Poena
50
Moja oprema  
Mobilni telefon
Iphone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo, hitno mi treba pomoc, kupio sam Panasonic BQ CC17 punjac za baterije, dosao je sa eneloop baterijama i sve je radilo super par meseci, sad kad stavim eneloop baterije da se pune, one zelene lampice/indikatori samo trepcu uopste ne pune, inace dok pune samo svetle zeleno, nema treptanja, kupio sam i Tronic baterije iz Lidla, one se trenutno ok pune, ali se ne secam da li sam sa njima imao problema, ne znam sta bi mogao biti problem, inace mi je malo hitno, zato sto imam uskoro neko fotografisanje, pa su mi potrebne za blic.

Koje Eneloop baterije i koliko cesto si ih punio?

Crne relativno brzo stradaju ljudima, ali mozda mogu da se vaskrsnu nekim boljim punjacem.

Vidi ima li neko oko tebe neki punjac (ili neki najosnovniji glupi ili ovi kvalitetniji tipa Liitokala, OPUS i slicni) i dopuni ih malo pa ih vrati na tvoj punjac.

Hoce nekad da se isprazne toliko da elektronika u punjacu misli da su mrtve.

Vidi ima li neko oko tebe neki punjac (ili neki najosnovniji glupi ili ovi kvalitetniji tipa Liitokala, OPUS i slicni) i dopuni ih malo pa ih vrati na tvoj punjac.

Hoce nekad da se isprazne toliko da elektronika u punjacu misli da su mrtve.
Hvala, nemam trenutno, ali cu naci

Vazi, svakako uvek nosi 2 para baterija za blic i nemoj da ih praznis skroz do kraja.

Nazad
Vrh Dno