slack?Genghis Khan je napisao(la):To je normalna pojava...Kao shto neko reche : Hibernate ; System Restore...Ali treba imatu u vidu da shto je stariji system (duze instaliran) sve vishe i vishe prostora krade !!! Kod mene su svi windows shitovi poput SysRes i Hib. iskljucheni ali vremeom se bash primecuje da je sve vishe i vishe prostora koji "fali" !!! Tako da ima tu josh neshto ???:beat:
mikac79 je napisao(la):Imam XP proffesional
Na C particiji mi se javlja manjak slobodnog prostora od 1,5 GB.Sto ce reci kad selektujem sve file-ove i foldere dobijem velicinu koja je manja od one kada udjem u disc properties za 1,5GB.:cuss:
Svakako da se Swap moze smanjiti na zeljenu veliciniu a po mom misljenju neki optimum predstavlja pagefile isti kao i kolicina RAM-a... Reccomended velicina od 1.5x vise je iz razloga ukoliko se masina toliko preoptereti da je zaista potrebno toliko... :wave;vizionar je napisao(la):Swap mozes podesiti na bilo koju velicinu, pa i 0 Mb (znaci da ga nema). Win ti ponudi "recommended" velicinu, ali ona zauzima (po mom) misljenju previse prostora za sve koji imaju 512Mb RAM-a i vise. Ja radim svasta na masini (w2k) sa 512 Mb RAM i pagefile.sys mi je podesen na 256Mb i nema nikakvih problema. Moja ti je preporuka da smanjis pagefile ako ti zaista nije potreban toliki (a vjerovatno nije).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari