Šta je novo?

Problem sa prikazivanjem sadrzaja usb flash-a kod PS3

Dekatron

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2009
Poena
305
Izvinjavam se ako nisam trebao zasebnu temu otvarati za ovo, ali potreban bi mi je odgovor sto pre, a kontam da ce novi topic pre privuci paznju:)
Naime, kad ubacim usb flash drive u PS3, nadjem ga u "sekciji" Game, pa "saved data utility". Medjutim kad kliknem na ikonicu usb flash, izadje mi natpis da nema snimljenih podataka na njemu, a podataka naravno ima. Flash je ispravan, svim file-ovima imam pristup na PC-ju. Jel zna neko u cemu bi mogao biti problem? Samo da napomenem, formatirao sma ponovo flešku, medjutim nije pomoglo. Bio bi jako zahvalan kad bi neko mogao pomoći i odgonetnuti ovu misteriju

Reci ti nama šta tačno hoćeš da uradiš.

Jesi li probao da, ako hoćeš recimo da pustiš film, da odeš na filmove, pa na usb flash, pritisni trougao i tu imaš opciju tipa "show all files".

Sve je sredjeno, moja greska. Nije bio pravilan naziv foldera... Hvala u svakom slucaju na zelji da pomognes. Tema moze pod lock

kod mene je sluchaj ovakav:
prebacim film na flashku i odem tamo u video i kazhe da je prazna :S
mozhda nije neshto u redu sa njom?

ma jok. meni je mp3 pustao sa root-a flesa, i iz foldera. ne vidim po cemu bi za filmove bilo drugacije. sta vise, i jedan film sam probao dal radi i sigurno mi nije bio u ps3/video folderu.

edit:
milane, jel si uradio ono sto je bane rekao, /\ (trougao) pa show all files (kako se vec zove) kad stavis kursor na fles?

Poslednja izmena:
Vrh Dno