Šta je novo?

problem sa prevodom

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Imam film Remember the titans i prevod sam skinuo sa dvd.box ali je problem sto prevod zuri, mislim znam da moze u rad light-u dase podesi set subtitles delay ali je problem sto prevod stalno ubrzava tako da bi ga morao svakih minut pomerati za jednu sekundu. Da li ovo moze da se resi ili da li mi neko moze poslati drugi prevod. Ovo je hrvatski prevod by sibirski ako se ne varam i njega sam nasao i na serbiancaffe-u i na lycos-u.

Imam ja ispravan titl, samo se možda tvoja verzija filma razlikuje. Pošalji mi koja je tačna dužina .avi fajla i koliko FPS ima film.
Mada, možda je bolje da naučiš da koristiš SubAdjust (program za podešavanje titlova, baš ti problemi kao što ih imaš), trebaće ti još neki put. Garantovano :)

Heinz je napisao(la):
Imam ja ispravan titl, samo se možda tvoja verzija filma razlikuje. Pošalji mi koja je tačna dužina .avi fajla i koliko FPS ima film.
Mada, možda je bolje da naučiš da koristiš SubAdjust (program za podešavanje titlova, baš ti problemi kao što ih imaš), trebaće ti još neki put. Garantovano :)

Fajl je duzine 715.487.232 mislim da je film 23,98x FPS a znam sigurno da je kod ovog subtitla koji sam ja skidao pisalo 25, mada onda kad sam ja skidao titl nisam znao koliko je film, tako da najbolje da nabavim navedeni program a ti ako te ne mrzi posalji mi tvoj prevod ako odgovara. Hvala...

Heinz je napisao(la):

E skinuo sam sad sa livade i radi dobro tako da ne moras da saljes.

Nazad
Vrh Dno