Šta je novo?

Problem sa prepoznavanjem citaca kartice, foto aparata i kartice u card readeru

Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
151
Postovani drugari, nadam se da ce neko iamti resenje za moj problem a da to nije restart celog windowsa.
Evo o cemu se radi-
Posedujem lap top Asus F7Z sa windows vistom 32 bit i grafickom turion rm70
Naime svaki put kada kontkujem fotoaparat nista mi ne prikazuje na ekranu da je povezano, jednostavno se samo cuje klik. Kada trazim foto aparat u device managery stoji da je sve uredno povezano ali ja ne mogu nigde na kompu da je pronadjem. Slican problem je i sa citacetm kartica na kompu. Kada ubacim karticu pise da nemam drajver kada prosledim da nadje drajver on prijavi da ne moze da pronadje drajver iako sam ga cak pustio i automatski da bira i manuelno ga usmerio na drajver. Takodje mislio sam da bi resio ovaj problem ako ubacim citac kartica preko usb-a i u njega stavim karticu ali ne i za njega mi treba drajver iako pise na uputsvu da je citac kartica kompaktibilan sa systemom i da za njega ne trebaju drajveri!
Sto se tice usb porta samog on funkcionise ok jer prikljucujem hard disk na njega. Probao sam u svim usb portovima ali isti problem. Cak sam skidao sa neta na stranici od foto aparata drajvera i postavljao ali nista. Cak i od asusa direkto skidao te drajvere i opet nista.
Da li neko moze da mi pomogne sa ovim problem!?
Bio bih mu vrlo zahvalan jer ne bi morao da reinstaliran ceo system ponovo!
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno