Bard
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.11.2014
- Poena
- 180
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB
- Matična ploča
- MSI B550 Tomahawk
- RAM
- 32GB HyperX Fury 3600MHz
- GPU
- Sapphire Nitro 5700XT 8GB
- Storage
- XPG SX8200 250GB M.2, Patriot P300 1TB M.2, 4TB USB HDD
- Zvuk
- GENIUS SW-HF5.1 4500
- PSU
- Seasonic M12II-620 Evo
- Kućište
- Lian Li Lancool III
- Monitor
- Asus TUF Gaming VG27WQ 27", Philips PHL278E8Q 27''
- Miš & tastatura
- MX Master 3S, Genius Scorpion K10,
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pristup internetu
- Optički internet
Zdravo,
Imam problem sa pregrevanjem graficke (konfa u opisu profila), a uradio sam sve mi je palo na pamet. Ocistio celo kuciste komprinovanim vazduhom (nekoliko puta), uradio sveze instalacije drajvera i zamenio termalnu pastu na karti.
Temperatura kada se nista ne radi na kompu je izmedju 30 i 34 stepeni, a cim udjem u graficki zahtevne igre (AC:O na low detaljima, F12017 ili koji god fudbal) odmah se popne do 72-75, posle 15ak minuta i preko 80 ode. Nakon nekog vremena racunar se samo ugasi, bez ikakvog obavestenja i to je to. Racunam da je to samoodbrana od pregrevanja, ali onda bi se restartovao koliko znam, ne gasio.
Da li imate neku ideju sta jos mogu da uradim?
Imam problem sa pregrevanjem graficke (konfa u opisu profila), a uradio sam sve mi je palo na pamet. Ocistio celo kuciste komprinovanim vazduhom (nekoliko puta), uradio sveze instalacije drajvera i zamenio termalnu pastu na karti.
Temperatura kada se nista ne radi na kompu je izmedju 30 i 34 stepeni, a cim udjem u graficki zahtevne igre (AC:O na low detaljima, F12017 ili koji god fudbal) odmah se popne do 72-75, posle 15ak minuta i preko 80 ode. Nakon nekog vremena racunar se samo ugasi, bez ikakvog obavestenja i to je to. Racunam da je to samoodbrana od pregrevanja, ali onda bi se restartovao koliko znam, ne gasio.
Da li imate neku ideju sta jos mogu da uradim?