Dibidus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.10.2013
- Poena
- 170
Ne dozvoljava mi ni jedan browser na kućnom računaru da se povežem na pomenuti sajt - www.lynda.com. Od browsera imam FF, Chrome i IE8.
- Prvo nije mogao preko FF.
- Prvi put preko Chroma je mogao ali kad sam posle 5 minuta uradio refresh stranice izgubio sam konekciju.
- IE8 je izgleda prvi put učitao stranicu delimično ali je posle počeo da isače pop-up sa nekom greškom i od tada takođe ne može da se konektuje.
- Povezan sam na ruter preko kabla.
- Kada uradim "ping www.lynda.com" u CMD-u sve izgleda ok, nema izgubljenih paketa.
- Instaliran mi je Comodo Firewall, isljučivao sam i njega kada bih pokušao da se konektujem.
- Mogu da se konektujem na sajt preko telefona koristeći WiFi.
- Mogu da se konektujem na mobilni sajt m.lynda.com preko računara.
- Prešao sam komp jednim skeniranjem Malwarebytes-a, uklonio neke sumnjive instalacije ostavio registry keys pošto ne znam da li smem to da uklanjam. (log file u attachemntu)
- Inače u zadnje vreme sam se često kačio na sajtove koji nude sportske stream-ove i imaju brdo iskačućih reklama uz to.
poruka sa FF-a
Chrome
Bilo kakva pomoć je više nego dobro došla
p.s. upravo radim novi scan sa Malwarebytes-om, javljam ako bude nešto novo.
- Prvo nije mogao preko FF.
- Prvi put preko Chroma je mogao ali kad sam posle 5 minuta uradio refresh stranice izgubio sam konekciju.
- IE8 je izgleda prvi put učitao stranicu delimično ali je posle počeo da isače pop-up sa nekom greškom i od tada takođe ne može da se konektuje.
- Povezan sam na ruter preko kabla.
- Kada uradim "ping www.lynda.com" u CMD-u sve izgleda ok, nema izgubljenih paketa.
- Instaliran mi je Comodo Firewall, isljučivao sam i njega kada bih pokušao da se konektujem.
- Mogu da se konektujem na sajt preko telefona koristeći WiFi.
- Mogu da se konektujem na mobilni sajt m.lynda.com preko računara.
- Prešao sam komp jednim skeniranjem Malwarebytes-a, uklonio neke sumnjive instalacije ostavio registry keys pošto ne znam da li smem to da uklanjam. (log file u attachemntu)
- Inače u zadnje vreme sam se često kačio na sajtove koji nude sportske stream-ove i imaju brdo iskačućih reklama uz to.
poruka sa FF-a
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Chrome
No data received
ERR_EMPTY_RESPONSE
Bilo kakva pomoć je više nego dobro došla
p.s. upravo radim novi scan sa Malwarebytes-om, javljam ako bude nešto novo.