Šta je novo?

Problem sa povezvanjem na www.lynda.com

Dibidus

Cenjen
Učlanjen(a)
07.10.2013
Poena
170
Ne dozvoljava mi ni jedan browser na kućnom računaru da se povežem na pomenuti sajt - www.lynda.com. Od browsera imam FF, Chrome i IE8.

- Prvo nije mogao preko FF.
- Prvi put preko Chroma je mogao ali kad sam posle 5 minuta uradio refresh stranice izgubio sam konekciju.
- IE8 je izgleda prvi put učitao stranicu delimično ali je posle počeo da isače pop-up sa nekom greškom i od tada takođe ne može da se konektuje.
- Povezan sam na ruter preko kabla.
- Kada uradim "ping www.lynda.com" u CMD-u sve izgleda ok, nema izgubljenih paketa.
- Instaliran mi je Comodo Firewall, isljučivao sam i njega kada bih pokušao da se konektujem.
- Mogu da se konektujem na sajt preko telefona koristeći WiFi.
- Mogu da se konektujem na mobilni sajt m.lynda.com preko računara.
- Prešao sam komp jednim skeniranjem Malwarebytes-a, uklonio neke sumnjive instalacije ostavio registry keys pošto ne znam da li smem to da uklanjam. (log file u attachemntu)
- Inače u zadnje vreme sam se često kačio na sajtove koji nude sportske stream-ove i imaju brdo iskačućih reklama uz to.

poruka sa FF-a
The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Chrome

No data received

ERR_EMPTY_RESPONSE

Bilo kakva pomoć je više nego dobro došla :)

p.s. upravo radim novi scan sa Malwarebytes-om, javljam ako bude nešto novo.

Prilozi

• malware-log.txt
    5 KB · Pregleda: 601
Edit: Upravo sam uspeo da se konektujem na sajt ali preko icognito moda na Chrome i FF.
U čemu je fora? Neki cookies?

Odgovorio si sam sebi, cookies.

U google chromu : ctrl +shift + delete ,posle toga izaberes from the begining of time i to je to.
Ako koristis w7 ,cinimi se da je bila precica do kolacica: %cookies% gde mozes da obrises sve..
Dok za w8/w10 ukucas u RUN-u : shell:cookies

Da, u pravu si. Ubrzo nakon zadnjeg posta sam upravo to uradio i rešilo je stvar.
E sad kako to cookies mogu da zabrane posetu sajtu? Jesu li neželjeni cookies sa nekog levog sajta ili sa same Lynde?
I kako je moguće da zabrane povezivanje na sajt preko sva tri browsera?

Koruptovani ili istekli kolacici nekada znaju da naprave problem.

Nazad
Vrh Dno