Šta je novo?

Problem sa povezivanjem Samsung Z230 i kompa

Učlanjen(a)
24.07.2003
Poena
619
Nikako ne mogu da povezem Samsung SGH-Z230 sa kompom preko USB kabla. PC Studio 3.0, koji je dosao sa telefonom, nikako ne prepoznaje telefon. Skinuo sam sa Samsungovog sajta noviji PC Studio 3.1 (ver. 3.1.1 FKB) ali on samo prepozna telefon a kada hocu nesto da prebacim tada pukne veza. Da li se to jos nekome desava?

Poz.

Cini mi se da kada skines i najnoviju verziju PC Studia, mora da se uradi neki update preko net-a. Jel` te pitao program za taj update? Inace i ja imam z230 i radi mi sve u pc studiu osim imenika i poruka, a to mi je nabitnije.

Nisam uradio update jer je ogroman a imam dial-up konekciju. Mislio sam da cu to nadoknaditi ako skinem noviju verziju software-a, ali sada vidim da nema nista od toga. Ipak, na sajtu, sa koga sam skinuo tu noviju verziju, lepo pise da je software bas za Z230, pa zato nisam update-ovao.

Znaci, ako tebi radi posle update-a, pretpostavljam da ce i meni. To mi znaci jer sam mislio da sa software-om telefona nesto nije u redu.

Hvala puno.

Ljudi, i ja sam pre neki dan kupio samsung Z230 i evo na ivici sam zivaca...
Nikako da proradi komunikacija sa PC Studio softverom.
Telefon je doduse prepoznat preko USB-a (izgleda da me bluetooth dongle zeza jer telefon preko plavog zuba komunicira sa drugim telefonima, ali sa PC-jem nema sanse!). Ali, kad god pokusam da prebacim bilo sta u telefon (sliku, muziku) odmah dodje do blokade programa (u task manageru pise - Phone manager - not responding dok ne iskljucim vezu sa telefonom, onda proradi, ali naravno nista ne moze da se prenese...).
Takodje, ne radi ni komunikacija u obrnutom pravcu.
PC studio otvara spisak fajlova na telefonu, znaci vidi ih. Ali, transfer ipak ne moze da se uradi. Uz telefon nisam dobio nikakav disk, PC Studio disk sam uzeo od drugara... Da li mi treba neki poseban drajver za USB, nemam vise ideja... Probao sam 2 Bluetooth-a za PC i nijedan ne vidi telefon... Da li sam ja TOLIKI MALER ili je nesto drugo u pitanju? Molim vas, pomozite! :wall:

Poslednja izmena:
Slican problem imam i ja, devojka ima Z230(iritirajuci), saljem preko bt. na moju nokiu, pa onda na komp. ni meni nije jasno, jel treba neki driver na kompu ili.....
Ja imam msi Bluetooth neka ver 1.1, da li bi morao neki novi bt uredjaj da kupim da bi radilo ili nesto trece.
Help

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno