Šta je novo?

Problem sa povezivanjem LCD i PC

veseli06

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2008
Poena
320
Nikako ne mogu da dobijem sliku na TV-u. Imam Samnsug 32d550 i 4850. Windows i CC prepoznaju TV, ali slike na TV-u nema. Nemam pojma sta vise da mu radim, kada izaberem vezu HDMI1/DVI jednostavno pokazuje da nista nije povezano. BTW povezao sam ih HDMI/DVI kablom. Prckao sam i po CC, ali ne vredi.

Ako ima neko neki predlog dobro bi dosao.

Ako je ta 4850 100% ispravna, probaj druge drajvere, neke starije
Mada je to čudno, ako WIn prepoznaje TV, to bi trebalo da radi

Nikako ne mogu da dobijem sliku na TV-u. Imam Samnsug 32d550 i 4850. Windows i CC prepoznaju TV, ali slike na TV-u nema. Nemam pojma sta vise da mu radim, kada izaberem vezu HDMI1/DVI jednostavno pokazuje da nista nije povezano. BTW povezao sam ih HDMI/DVI kablom. Prckao sam i po CC, ali ne vredi.

Ako ima neko neki predlog dobro bi dosao.

ispravna je grafa, samo treba napraviti profil za tv u ccc, u ccc pod desktop management/creating and arranging desktops
- desnim klikom na tv se dobijaju 3 opcije duplicate, extend, replace
- odabirom replace dobija se slika desktopa na tv, dok se monitor gasi, sa extend se na tv dobija prošireni desktop sa monitora (ova opcija je dobra za gledanje filmova uz istovremeni surf na monitoru)....
1. se napravi profil za postojeću situaciju ode se u presets/add presets, da se neko ime tom profilu u kome je aktivan samo monitor i ode na save
2. odabere se opcija replace gde se vidi samo slika na tv i sačuva taj profil pod imenom tv npr itd
- na kraju kada se to sve odradi desnim klikom na ikonicu ccc u taskbar-u treba da se dobiju ove opcije

ccc.png

Hvala na odgovorima, cim dodjem kuci probacu pa javljam sta je bilo.

Vrh Dno