darkopetrovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.06.2007
- Poena
- 319
Molim vas ako neko može da mi pomogne. Kada prebacim tv sa av na hdmi ne pokazuje nikakvu sliku, crn ekran i samo stoji u gornjem levom uglu hdmi. I ranije (još kada sam ga kupio) se dešavalo da bude crn ekran kada prebacim na hdmi, ali je to trajalo par sekundi, najviše minut-dva. Nakon toga kao da se nešto upali, počne tiho da zuji i pokaže desktop. Kada bih gledao nešto preko kompa onda se to zujanje ne bi čulo, a kada samo stoji desktop onda se uvek čulo. Kada bi na kompu bio podignut eksplorer ili bilo šta drugo onda tv nije hteo da pokazuje desktop, samo crn ekran, a kada bi minimizirao sve i ostavio samo desktop posle nekoliko sekundi bi pokazao desktop (to samo kad ga prebacim sa av na hdmi, kad se pojavi desktop onda nema nikakvih problema, osim ako komp ne ugasi displej ili ode u sleep mod, tada se dešava da pokazuje crn ekran i moram da ugasim film koji gledam da bi se pojavio desktop). Od subote uveče neće nikako da prebaci na desktop. Iptv radi bez problema, a kada prebacim na hdmi samo crn ekran. Zna li neko šta može da bude? Novembra prolazi 12 meseci od kada sam ga kupio, a nisam siguran koliko traje garancija. Ne znam da li da ga reklamiram, ne znam ni šta da im kažem, kakav je kvar. Umalo da zaboravim pre mesec dana sam promenio ceo komp i kabli za povezivanje, tako da nije do toga. Pomozite :wall:
Poslednja izmena: