To podešavanje u internet exploreru je već bilo na toj postavci ono na šta ja sumnjam nalazi se na podešavanjima za foldere (tačnije četvrti jezičak) offline files u kombinaciji sa user accounts (odnosno ličnim nalozima) i podešavanju za brzo prebacivanje jer sam primetio da mi neda pristup za podešavanje ličnih naloga odnosno stavke za brzo prebacivanje između naloga sa obrazloženjem da imam aktivne fajlove na mreži iako nisam konektovan sve do izbacivanja famozne poruke work offline ( sve ovo se dešava odmah po pokretanju xp-a ) nakon čega mogu da pristupim podešavanju za brzo prebacivanje između ličnih naloga a internet explorer mi ode u work offline ( internet explorer mi se ne pokreće autmatski već ga ja otvorim radi provere statusa , posle odabira da nastavim da radim offline na poruci i internet explorer radi offline)i ja nastavim normalno da radim sve do sledeće pojave iste poruke obično usred igre ili filma kad me najviše iritira . Da napomenem to nije automatsko pokretanje za konekciju modemom .