Šta je novo?

Problem sa pokretanjem Office programa

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Prilikom pokretanja bilo kg Office programa, javlja se greška da prgram nije instaliran za aktivnog korisnika???
Do pre nekoliko dana sve je funkcionisalo besprekorno. Na MS sajtu nema korektnog rešenja. Kada se prijavim pod drugim username-om, programi rade. Kako da rešim da radi i pod mojim nalogom (reinstalacija nije pomogla).😡

Jesi li resio ovaj problem? Ja imam identican problem na office 2003. Ako jesi, kazi kako posto me ovo izludjuje a treba mi hitno excel

Jesi li resio ovaj problem? Ja imam identican problem na office 2003. Ako jesi, kazi kako posto me ovo izludjuje a treba mi hitno excel

Nisam uspeo da rešim problem. Jedini izlaz bio je vraćanje backupa sistemske particije od pre mesec dana (sva je sreća da je u međuvremenu menjano jako malo toga na toj particiji - antivirus definicije i sl.).
Dugo sam se mučio, tražio po netu rešenje ali ništa od ponuđenog nije pomoglo. Na kraju, ne znam ni šta je izazvalo krah Office-a.

e ***, a taman sam se ponadao da ces reci neko resenje. Znaci, jedino format resava taj problem. Hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno