Šta je novo?

Problem sa podacima :(((

• Začetnik teme Devil
  • Datum pokretanja
D

Devil

Guest
E ovako imam jedan ozbiljan problem.. sinoc dok sam neshto radio na netu.. komp mi se zakucao.. totalno ukocen nece nishta da radi.. resetujem ga ja.. kad ono sve ok.. medjutim D:disk nece da radi..
(imam "C" od 80gb i "D" od 20gb) ono kao ne mogu da mu pristupim.. disk se pre recimo zvao Devil1 a sada je samo LocalDisc i skroz mrtav.. kad pokusam da odem na njega.. trazi da se formatira.. i ja kao ok quick format.. obavim to.. i ono disk radi sasvim ok.. medjutim problem je shto sam na njemu imao neke vazne podatke.. koji mi stvarno trebaju 25diskoma mp3 spremni za rezanje :))))) i neki silni backupi...
E sad imam pitanje kako ja to da povratim... instalirao sam Easy recovery 4.2 napravio boot disketu.. pokrenuo prog.. i ono cuku ipo je neshto radio.. i pokazao mi sve fajlove koje sam imao na kompu u fazonu 10345 files 50 folders.. i sve je to zajedno recimo 15 gb..i sad lepo mu odredim direktoriju gde te fajlove da vrati.. odem na recover.. i nece neshto prsne..
da li znate.. neki drugi program.. za to.. sada cu probati sa verzijom 6.0 i sa nortonom wipe info.. aj plz ako neko zna jos neki program ili neki drugi nacin za vracanje nek mi kaze.. e da radi se o FAT32 :(((((((((

Nikako ne pokreci Wipe Info!!!! Ako ti je nesto i ostalo na disku, on ce to unistiti! Program sluzi za sigurno BRISANJE podataka!

Ako ti EasyRecovery ili Tiramisu (tako se zvao ER pre nego sto ga je Ontrack preuzeo) ne pomognu, nista nece. Nego obezbedi ti drugi disk pa na njega uradi recovery!

ono, kao,... istripovo se disk.

program je skroz ok (easy recovery) podatke moze da ti vrati samo na neki drugi disk, znaci ubaci jos neki hdd u mashinu i na njega vracaj podatke...
Javi sta si uradio
Ajd...

Nazad
Vrh Dno