Pozdrav! Poslednjih dana je poceo da mi se kvari rezac a sada mislim da je i zvanicno crk'o. Prvo je hteo da cita diskove samo kad podignem Windows a ako nesto npr. radim drugo pa posle nekog vremena hocu da pustim disk nije prepoznavao da je disk unutra uopste. Sada nece ni to. Ni kad upalim komp on nece da prepozna disk unutra. Htela sam da vidim da li rezac radi, ali sada obzirom da ga ne prepoznaje to nije moguce. Mislim da cela ova situacija nema veze s tim sto sam pre mesec dana kupila nov kompjuter jer sam od kupovine do sada narezala nekoliko diskova bez problema. Dvd rezac star je nekih 4,5 godina nisam sigurna tacno koje godine smo ga kupili.
Ja sam voljna da probam ako moze nesto iz Windowsa da se uradi ali ako treba da se otvara kuciste i ceprka nesto po njemu ne bih rizikovala, jer je komp nov a to nikad nisam radila. Pre cu dati tih 1500 din ako ce to resiti problem. I ako mislite da je kupovina najbolje resenje sta preporucujete koji da kupim?
P.s. laik sam tako da ako nesto mogu da odradim molim da mi objasnite step by step
Hvala puno unapred svima voljnim da pomognu!
Ja sam voljna da probam ako moze nesto iz Windowsa da se uradi ali ako treba da se otvara kuciste i ceprka nesto po njemu ne bih rizikovala, jer je komp nov a to nikad nisam radila. Pre cu dati tih 1500 din ako ce to resiti problem. I ako mislite da je kupovina najbolje resenje sta preporucujete koji da kupim?
P.s. laik sam tako da ako nesto mogu da odradim molim da mi objasnite step by step