Šta je novo?

Problem sa Photo Shop-om CS

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Da li je neko imao problema sa Photo Shop-om CS u kombinaciji sa Service Pack-om 2 za Windows XP?
Desava mi se da dok je u browser-u i kesira slike, pravi thumnailove da smrzne sistem. Ne restartuje, ne ostavlja minidump, vec prosto samo se smrzne.
Memoriju sam testirao, sve ostalo radi perfektno. Jako zahtevne igre guraju bez ikakvih problema. Imam P3 i 512Mb RAMa. Hard je dovoljno velik za swap fajlove, samo Photo Shop nece da radi.

ja imam drugi problem, meni ne rade precice na tastaturi u cs-u. recimo, ctrl+z, z.... nista ne radi.

Kod mene Photoshop CS u kombinaciji sa SP2 radi odlično, ali njegov browser ne koristim.

Bez problema

kod nas je doshlo vishe verzija photoshopa cs , odnosno pojavile su se neke verzije koje su u sustini nefinishirane, a kada se to sve spoji sa "zakrpom", kojih takodje ima mali milion i nisu sve odgovarajuce... dobijete takve probleme. eksperimentishi sa razlicitim verzijama

PoisonFree je napisao(la):
ja imam drugi problem, meni ne rade precice na tastaturi u cs-u. recimo, ctrl+z, z.... nista ne radi.

da ti nije tastatura namestena na neku drugu (srpska umesto engleska)?

Na Adobe-ovom sajtu sam naisao na informacije da i u verzijama za PC i Mac ima problema sa Photo Shopom. Konkretno, obrisao sam 3 fajla iz foldera Plug-In\Extensions\ koji se zovu nesto kao: FastCore, MMXCore i MultiProcessor... i sada sve sljaka kao ranije.
Probacu da vratim ovaj MMX, cisto mozda stvari budu malo brze radile, ali neku razliku u brzini u odnosu na onu ranije uopste ne primecujem (radim sa velikim slikama).
Izgleda da ce Adobe morati da odradi neki upgrade Photo Shopa.

Nazad
Vrh Dno