Pozdrav! Skoro sam kupio LCD televizor Philips 32PFL3606H i odmah mi se javio problem. Kada ga povezem sa PC-em, kvalitet slike preko HDMI prikljucka je izuzetno los. Inace,posedujem Gigabyte 6850 graficku karticu sa jednim HDMI i dva DVI izlaza. Na jedan DVI izlaz mi je prikljucen mali Samsunog monitor,za svakodnevni rad,a preko HDMI sam hteo da povezem novog Philipsa,radi gledanja filmova i igranja igrica. Hteo sam da mi oba istovremeno budu prikljucena na graficku,pa da po potrebi prebacujem sliku sa jednog na drugi. Kada sam povezao tv sa PC-em preko HDMI kabla,slika je bila ocajna,totalno razocaranje. Onda sam odlucio da pokusam preko VGA konektora na tv-u,pa sam morao da stavim adapter DVI na VGA na grafickoj,i da povezem preko VGA-VGA kabla. U ovom slucaju,slika bude svetlo zelena,ikonice i pozadina se ni ne naziru,cista zelena boja preko celog ekrana. Da li je kvar u tv-u ili ja gresim negde u povezivanju,da li je potreban neki poseban driver? Da li dolazi do neke greske jer su mi istovremeno povezana dva uredjaja na jednu graficku? Istina,ponekad mi se posreci da dobijem cistu sliku na tv-u,ali samo kad koristim VGA prikljucak i posle niza ukljucivanja i iskljucivanja konektora i isprobavanja razlicitih kombinacija kablova preko kojih ce monitor i tv biti povezani sa PC-em. Molim Vas za pomoc sto pre,hvala