Šta je novo?

Problem sa PC Suit for Nokia

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
:banana: Zdravo,

nikako mi ne uspeva da povezem pomenuti program i 6600 preko BT-a.
Kada u Nokia Connection Manager-u kliknem na BT, mi izbaci neku gresku "Media Type is not supported." :smash:

U cemu je problem.

Poz.

Nokia PC Suite ti ubije Bluetooth kada se instalira... Dokazano, jednostavno, prebacuj fajlove na nokiu preko ODBC File Trasfer-a koji ti instalira MSI softver (ako imas MSI-jev BT)...

Pa, sta da ti kazem: welcome to the club. Pola foruma kuka zbog PCS>BT veze (ja medju njima)
@byMAX A kako npr izvrsiti bekap bez PCS? (retoricko pitanje)

Markosmi je napisao(la):
Pa, sta da ti kazem: welcome to the club. Pola foruma kuka zbog PCS>BT veze (ja medju njima)
@byMAX A kako npr izvrsiti bekap bez PCS? (retoricko pitanje)

Ja sam jednom!!! od dvadeset instalacija BT drivera / softvera i PC Suitea naterao da proradi... A bekap telefona moze i iz telefona na karticu!

Meni PCSuite kaze da telefon nije u listi a naravno da treba da jeste jer je to Nokia 6610 a GPRS radi sasvim ok preko infra reda i win se snasao sa njim. Kad kliknem da kao odaberem telefon nista se nedesi :( Znate li mi preporuciti neki drugi software, nesto poput logo managera koji ce sve to raditi bez PCSuite ali da moze i sa slikama u boji?

Oxygen (ko o chemu ja o njemu:d).
Prebaci se na fon jedan fajlic, instalira se (koliko se secam) i on odrzava vezu (BT ili IrDA - svejedno). Probajte tu komu jer je za sada meni najjacha ;)

byMaX je napisao(la):
Ja sam jednom!!! od dvadeset instalacija BT drivera / softvera i PC Suitea naterao da proradi... A bekap telefona moze i iz telefona na karticu!
Ma daj, to je Sizifov posao, poludeo sam samo dok sam prvi put sredjivao imenik prebacen iz kartice u telefon kad sam ga uzeo

Nazad
Vrh Dno