Šta je novo?

Problem sa particijama!!!!

• Začetnik teme krele
  • Datum pokretanja
K

krele

Guest
Imao sam 2 particije, a na jednoj od njih instaliran win ME, a na drugoj dosta vaznih programa, i dokumenata!!
Problem je nastao kada sam hteo da kreiram neke NTFS particije, koje posle kreiranja nisam ni video, ni koristio, pa sam hteo da ih izbrisem. I tad su nastali neki problemi: fdiskom nisam mogao da ih izbrisem, odnosno, ja ih izbrisem, ali posle restartujem kompjuter, i Partition Info (PM Pro 6.0), kaze da su tu te particije.....
U svakom slucaju, sad kad sam upalio kompjuter video sam da mi nema ni D particije, koja mi je toliko vazna!!!!!!!Tako da prosto ne znam sta da radim???Nije bilo nikakvog formatizovanja.....
Kazite, da li su podaci izgubljeni, ili mogu da se vrate, strasno su mi vazni????
Kazite sta da radim, ako mogu da se vrate.....!!!!
Hvala veliko!!

Pa ja sam imao slican problem da nisam video particiju tj. ceo hard se nije video iz Windowsa, mada je pre toga sve bilo OK. Ja sam moj problem resio tako sto sam boot-ova kompjuter sa boot flopija i prekopirao fajlove na drugi hard. Zasto Windows nije video particije ne pitaj. Probaj i ti mozda ti pomogne. Ako to ne pomogne probaj ovaj program http://www.majorgeeks.com/article.php?sid=1173 , pre par dana sam video link za njega na benchu.

Ma nema to veze........!!!
Znam da je bilo dosta ranije price o programu koji moze da vrati podatke sa particija, koje nisu formatizovane,m nego mozda samo obrisane.....kako se zove!!
Stvarno mi je frka!!!

EasyRecovery

Nazad
Vrh Dno