pozdrav ljudi,evo da opisem i moju muku : Radi se o laptopu lenovo G505s ,uzeo sam ga kao uvoz iz Nemacke,razbijen panel je u pitanju i konektori su sa strane fizicki osteceni,e sada znam da to rade kada rashoduju robu,samo iz njima znanih razloga-laptop je nov bukvalno,nekoriscen sto su mi i u servisu potvrdili.Nisam se hteo igrati vec posteno platiti i dobiti dobar laptop.Sta se desava,strujni ulaz je zamenjen ovim normalnim redovnim,usb je sredjen,jedino hdmi nije diran e sada glavna frka
anel.U servisu su narucili panel iz Bgd-a,povezali i sklopili.Pozadisnkog osvetljenja ima-slike nema.Na externom izlazu na monitoru baca sliku bez problema,radi savrseno.Flet kabel prilikom cimanja ne pokazuje nista.....malo sam se zeznuo sto sam iskesirao dogovorenu cifru u celosti i sada vec sa 10 dana kasnjenja slusam obecanja a lik se drzi za glavu jer ne zna sta mu je.Grafa ili cip ne verujem da mogu biti jer onda ne bi dao sliku ni na externom po mom skromnom misljenju,ako nije flet sta je ljudi onda problem?Ajde neko malo pametniji od mene i ovog prezaljenog majstora,dajte odgovor i spasite mu zivot -zadavicu ga