Šta je novo?

Problem sa paljenjem kompa

IVAO-SRB

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2012
Poena
170
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Naime, jutros sam reinstalirao sistem Windows XP SP3 i instalirao sve skoro drajvere ali posle instalacije nVidia nforce drajvera i restarta kompjutera ja nemam slike. Upalim komp, lepo sve ima kkao treba dodje do WINDOWS XP loading ono pred ulaz i tu se slika zamraci i ne mrda dalje uopste.. sve kompnente rade nema kvara ,pistanja itd... prvi put mi se ovo desava..
PC:
Scaleo J
512MB RAM
ATI RADEON 4350hd
AMD 1.8+3200mhz

sta moze da bude??

hvala

Odi u safe mode i deinstaliraj drajver pa javni ima li sliku.

otisao u safe mod, i na izboru za ADMIN ili USER tastatura i Mis su blokirani ne mogu da se pomere.... :((

Da li ti je komp normalno radio pre reinstalacije windowsa? Kakve su temperature bile?

Da li si siguran da instaliras odgovarajuce drajvere?

Poslednja izmena:
Mozda da prvo u biosu ukljucis podrsku za usb tastaturu i misa ukoliko ih imas???

Kakve veze to ima, ako je normalno ulazio u windows pre instaliranja drajvera?

IVAO-SRB je napisao(la):
dodje do WINDOWS XP loading ono pred ulaz i tu se slika zamraci i ne mrda dalje uopste
Mozda da sacekas neko vreme, par minuta, da prodje "zamracena" slika koja iz nekog razloga traje duze od ~5 sekundi...pa onda udje u windows.

za pocetak skini bateriju sa maticne da se bios resetuje

Reinstaliraj sistem, to je najlakse :)
Drajvere instaliras sa cd-a ili si skinuo sa neta?
Jesi resetovao komp nakon instalacije svakog drajvera ponaosob?

nadjesh ps2 tastaturu i misa, udjesh u safe mode,
kliknesh na my computer ikonu,
propertis, pa u device manager,
pa na grafichku karticu i uninstall driver
i restartujesh komp
naravno nemoj opet isti drajver il ako ga koristish nemoj setup da klikcesh vec idi na update driver
pa ga navedi na folder gde je drajver i pusti win da sam izabere shta mu treba pa probaj tako ako
opet pobrljavi menjaj drajver.

Nazad
Vrh Dno