Šta je novo?

Problem sa Outlook Expressom

• Začetnik teme Začetnik teme chox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chox

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
319
Mozda je ovo malo glupo pitanje😛osto mejlove putem oulooka saljem iskljucivo na istu adresu,zanima me kada da tu adresu snimim,tj. kada sledeci put budem upisivao prva slova te adrese ona ce se vec pojaviti i ja kliknuti na nju,tako da necu morati svaki put da je ponovo ukucavam.mozda je problem prost ali kada svakog dana po pet puta (koliko puta saljem mailove na tu adresu) ukucavam ponovo adresu moze biti prilicno frustrirajuce.poz i pomoz!

Tu osobu ubacis u Address Book i onda ce da ti kada pocinjes da pises prva slova ponuditi adresu te osobe...

Poslednja izmena:
ja volim da mi je na levoj strani ispod foldera (inbox, outbox...) i Contact list (dakle imena ljudi koji su u adress book-u) pa dvostruki klik na ime otvara novu poruku sa vec popunjenom adresom.

Dakle, ko sto rece pocetnik, ubaci ljude u adress book (new contact) i posle toga je sve lako&brzo.

Ja imam problem sa Microsoft Outlookom... Kad god trebam da posaljem neki email klikom na link on se startuje. Kako da se resim toga i postavim Outlook Express kao default? Hvala

Galski je napisao(la):
Ja imam problem sa Microsoft Outlookom... Kad god trebam da posaljem neki email klikom na link on se startuje. Kako da se resim toga i postavim Outlook Express kao default? Hvala
Otvori Internet properties i postavi da ti bude kao na ovoj slici:

Poslednja izmena:
The pocetnik je napisao(la):
Tu osobu ubacis u Address Book i onda ce da ti kada pocinjes da pises prva slova ponuditi adresu te osobe...

da, samo ako je u options/tools/send čekirano: Automatically complete e-mail addresses when composing

inače neće.

Poslednja izmena:
chox je napisao(la):
Mozda je ovo malo glupo pitanje😛osto mejlove putem oulooka saljem iskljucivo na istu adresu,zanima me kada da tu adresu snimim,tj. kada sledeci put budem upisivao prva slova te adrese ona ce se vec pojaviti i ja kliknuti na nju,tako da necu morati svaki put da je ponovo ukucavam.mozda je problem prost ali kada svakog dana po pet puta (koliko puta saljem mailove na tu adresu) ukucavam ponovo adresu moze biti prilicno frustrirajuce.poz i pomoz!
Ти бре пријатељу радиш copy-paste овог питања где стигнеш :d . Мала шала наравно, али како сам видео и овде си га поставио http://www.mycity.co.yu/phpbb/viewtopic.php?t=21711&highlight=. Морам да погледам и на ЕS, можда си и тамо питао :d .

pa znas sta brate:
1.ja nemam net kod kuce,pa temu postavljam na raznim forumima,da bi dobio razne odgovore i sugestije tj. da cujem razlicita misljenja.(dobro,kod ovog pitanja nisam trebao da cujem puto misljenja,jer postoji samo jedno,al ajde...)
2.posto nemam neta non-stop,i nemam mogucnosti da svakih 2 sata idem u internet kafe,postavio sam vise tema,da bi sto pre dobio trazeno resenja.
nigde u pravilu foruma ne vidim ovu zabranu...poz.

chox je napisao(la):
pa znas sta brate:
1.ja nemam net kod kuce,pa temu postavljam na raznim forumima,da bi dobio razne odgovore i sugestije tj. da cujem razlicita misljenja.(dobro,kod ovog pitanja nisam trebao da cujem puto misljenja,jer postoji samo jedno,al ajde...)
2.posto nemam neta non-stop,i nemam mogucnosti da svakih 2 sata idem u internet kafe,postavio sam vise tema,da bi sto pre dobio trazeno resenja.
nigde u pravilu foruma ne vidim ovu zabranu...poz.
1. Па што не рече одмах тако. Ако немаш рачунар кући, или прецизније речено могућнос приступа интернету од куће, онда ово што смо ти рекли ''не пије воду''. Ако поруке шаљеш из интернет кафеа ова подешавања нећеш моћи да урадиш, макар бих ја то забранио да сам админ., једоставно неће ти бити дозвољено да ''чачкаш'' по систему и разним другим опцијама. А богами и да је дозвољено веома би глупо било да свој адреар изложиш свима ''на изволте'', многи то знају да злоупотребе на најгрубљи начин и да се мало нашале ( веома неслано ).
2. Наравно да није забрањено поставити питање на више форума одједном. Прво би требало да знаш да су многи људи регистровани на свим тим форумима, чак штавише ни ''nick'' не мењају ( а има и оних који су променили ''nick'' ), тако да су им оваква питања ''занимљива'' и одмах праве шале на тај рачун. Наравно на теби је да ли ћеш се љутити или не. Не видим разлог зашто би се љутио 🙂

П.С. Ако немаш приступ интернету за шта ти треба мерач протока и како си се ''качио'' на neobee
http://www.mycity.co.yu/phpbb/viewtopic.php?t=20641&highlight=
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=81076

П.П.С. Најгора ствар у свему је када неко лаже. 😉
Наравоученије: У лажи су кратке ноге

Poslednja izmena:
ispravka:u zadnjih 3 dana nemam net kod kuce,pa sam prinudjen da idem u caffe...BTW posto smo resili problem ova moja tema moze pd kljuc...

rekao sam svoje misljenje na tvoju glupu temu...

Nazad
Vrh Dno