Šta je novo?

Problem sa Outlook Expresom

• Začetnik teme Začetnik teme Chokky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Imam problem vezan za prikazom poruke koja u sebi sadrzi sliku. Npr, hocu da posaljem poruku koja ima u sebi sliku, sliku ubacim kao File Attachment, kliknem na send i ona se prvo smesti u Outbox. E, sad kad kliknem na tu poruku da bi se videla dole u preview delu, prijavi mi se sledeca greska:

"The Outlook Express™ Slide-Show cannot be displayed unless scripting is enabled. You need to turn on scripting in the security settings for the Zone you read mail in. Look under Tools|Options|Security to set security settings for a particular Zone."

i dva puta se prijavi kao neka greska u scriptu!! Proveravao sam da li je enableovan script u Security opcijama Internet Expolorera i sve je na Enable. Probao sam i ovo sto pise u ovoj poruci da idem na Tools - optioons - security u okviru Outlook, ali tamo nema opcija za script!! Imam verziju 6.00.2800... A ako hocu da ubacim sliku u poruku sa Insert picture, sve lepo radi! Ona prva varijanta mi je do sada uvek radila, sad odjednom prijavljuje ovu gresku...Poruka ode i na odrediste dodje kako treba (znaci da se slika prikaze i preview pane-u). Nemam pojma od kada se ovo desava , nisam odavno slao slike, Imam win98 sp 1.62. Probao sam i sa reinstalacijom celog IE6 ali nista! Da li neko mozda zna sta to moze da bude?

pa nisi rekao glavnu stvar a to je :

pod Tools|Options|Security treba da ti je uncheck Do not allow attachments to be saved ....

Nisam rekao tu stvar jer je ona i bila "unchecked".....

Nazad
Vrh Dno