Šta je novo?

Problem sa otvaranjem sajta HELP?

brajko85

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2008
Poena
375
E ovako, imamo problem sa otvaranjem jednog sajta, da ne spominjem koji zbog pravila foruma. Koristim mts 3g net i kad prvi put ukljucim modem u komp i konektujem se, onda otvara taj sajt bez problema sve dok se ne diskonektujem. Cim se konektujem ponovo sajt vise nece da otvori. Probao sam da menjam dns ali ista prica, radi samo pri prvom prikljucivanju modema na komp i prvoj konekciji. Mora da naglasim da sam menjao i windows zbog toga i ista je prica. Probao sam kod drugih taj sajt, pa cak i sa mobilnog i radi bez problema, tako da nije do sajta. Drugar ima isti taj mts 3gnet i kod njega normalno otvara sajt, samo na moj komp nece. Probao sam i razne browsere i opet isto. Ovaj problem je bas poceo da me izludjuje jer taj sajt najvise koristim a samo on nece da radi. Pokusavao sam i sa iskljucivanjem antivirusa i nista, opet isto. Molim za pomoc ako neko zna gde u windowsu moze da bude problem ili sta vec, jer pre jedno nedelju dana sajt mi je radio bez problema a onda je odjednom pocelo da zeza, cak iako sam menjao sistem. Please HELP!!!

Nazad
Vrh Dno