Šta je novo?

Problem sa otvaranjem html atačmenta na androidu

vectorman

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
319
Wildfire S, pre par meseci urađen apdejt Androida na 2.3.5 i od tada se javio problem. Radi se o .htm atačmentima koji stižu u mejlu (samo je tekst u pitanju, ali je snimljen kao html stranica) i koje sam otvarao direktno iz mejla i čitao. Posle tog poslednjeg apdejta, kada tapnem na atačment, on se otvori u nekom editoru (kada se otvori, u gornjem levom uglu piše Text editor) i vidim kompletan kod, što mi je apsolutno nepotrebno.
Da li je neko imao ovakav problem ili možda ima ideju kako da se reši i vrati na staro?

Poslednja izmena:
Ono sto eventualno mozes da uradis je da sacuvas attach negde na karticu i onda da ga otvoris u nekom browseru.

Mozda si podesio da ti se taj fajl po defaultu otvara sa nekim office-om ili nemam pojma cime.

Ne mogu da snimim atačment, imam samo opciju da otvorim, a i to mi nije odgovarajuće rešenje jer vrlo često imam potrebu za ovim. Ono što je evidentno je da se problem pojavio posle apdejta sa 2.3.3 na 2.3.5 (isti problem ima i kolega sa istim telefonom). Osim toga, posle tog apdejta mnoge stvari rade lošije, telefon generalno dosta sporije radi, koči prilikom listanja i tako neke gluposti koje znaju da nerviraju. Svega toga nije bilo sa verzijom 2.3.3 pa mi pada na pamet ideja da nekako vratim na tu prethodnu verziju. Da li je to moguće i da li je neko imao iskustva sa tim? Ne planiram da root-ujem telefon, samo bih da vratim sa 2.3.5 na 2.3.3. Hvala!

Trebalo bi da negdje pronađeš 2.3.3 RUU fajl i instaliras stariji sw... Trebalo bi da uspije tako.

Vrh Dno