Šta je novo?

Problem sa Omniom

nikolaf7

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
405
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Lc cc 120
Matična ploča
Gigabyte B550m ds3h
RAM
2x8gb ddr4
GPU
GB Aorus 1080ti
Storage
WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
Kućište
Bitfenix Shinobi
Miš & tastatura
G502 hero
Mobilni telefon
Samsung A34
Instaliram ja tako redom programe, sve trpam u my storage za koji mi kaze da imam jos 15 i nesto gb free....kad ono posle nekog vremena nema slobodnog prostora!?

Mob snima sve to na my storage, ali i po malo dodaje u device memory koja ima total 90mb, i posle 5-6 programa je full.

Kako to da zaobidjem?

reseno qbus-ovim romom, sad sa istim programima imam jos 100mb free u device memoriji

Posto imam isti problem ajde kazi sta si stavio, clean ili manilu i koju verziju?
Koliko si zadovoljan brzinom i ima li nekih bugova?

Bas interesantno,i ja imam identicni problem.Samo sto je meni trebalo sat ipo vremena da desifrujem hrvatski jezik i da shvatim da je u tome problem.
Ako nije problem,posto ni je ovo prvi win mobile pa da mi objasnite kako da resim taj problem.

Manila, bugova je bilo sa originalnim romom - blokiranje telefona bar 2x dnevno, da sam morao olovkom da ga resetujem. Od kad sam stavio qbus rom, restartovao sam fon samo jednom u 10 dana, cini mi se da je brzi, lijepo izgleda uglavnom toliko mi je bolje sad da ga vise ne bih dirao, a skinuo sam jos 2 dobra roma da probam

Nego sad imam drugi problem, net mi trosi kredite ubija. Iskljucio sam slike ali dzaba, 2-3 strane u mobile view skinu mi bar 20 din....to je 10x vise nego sa P1i ericsonom

Poslednja izmena:
sto ne probas sa nekim oprobano malim potrosacem tipa mini opere, a mozes da probas i da monitorises nekim programom protok podataka

sad koristim mini operu 4.2, skida manje ali mi nije toliko udobna. probao bi 5 betu ali ne mogu da je skinem preko moba, nece nikako

Nazad
Vrh Dno