Šta je novo?

Problem sa obrisima, zakljucan OSD

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Problem prvi:
Retko jako menjam wallpapere, pa se desilo da kada sam promenio poslednji, ostali su njegovi obrisi na ovom... Kada se monitor gleda direktno ne vidi se, ali se sa stane vidi, i naravno znam koji je wallp bio :S:
Jel to moze nekako da se resi?

Problem drugi:
U nekoj temi, jednom davno, ima godinu dana, procitah kako se zakljucava OSD na monitoru... E sad mi neke opcije trebaju koje nisam cirka godinu dana imao, a nisam imao vremena da se zezam, pa ako neko zna kako da otkljucam koja kombinacija dugmica...

Monitor je LG 1919s, star oko 4 godine...
Poz

Trebalo bi da bude ovako -> ili drzis 5 sekundi MENU dugme ili ugasis monitor, pritisnes MENU dugme, upalis monitor i to je to.

Sto se obrisa tice, nisam skontao?

^Misli na Burn-in efekat, slika mu se "urezala" u ekran od konstantnog prikazivanja iste pozadine.

@dr.Tiristor: Probaj sa JScreenFix-om LINK

kanda mu se javlja burn-in, izgleda da je dugo drzao wallpaper, pa su mu se "zakljucali" pixeli
tako sam ja skontao

Trebalo bi da bude ovako -> ili drzis 5 sekundi MENU
Pogodio si, hvala...

A za ovo ostalo, za obrise, sam se istripovao... Mada, to mi se desava na telefonu kada ga skinem sa file transfera, pa sam mislio i da je ovde slicno, da, burn in sam mislio, ali nije, sad sam napravio jedan cist crn walp i nema nista, sve ok...
Prilozicu problematicnu fotku da vidite o cemu pricam, sta sam mislio...
Posto koristim samo jednostave i tamne wallpapere, a menjam ih jednom u 6 meseci, mislio sam da je to to...
http://www.4shared.com/file/125781801/3f5ee1bb/ACD_Wallpaper.html
Trip :p

Izvinjavam se na nepotrebnom cimanju, i hvala vam...

Pozdrav :) :wave:

Da li bi ti bio problem da okačiš taj wallpaper u pristojnoj rezoluciji?

1280x1024 sam upoladovao, 3.8mb, pristojnije nemam...
Jedino ako nisi kliktao na dl, vec samo gleao na stranici, sto ce pre biti...

Nazad
Vrh Dno