Šta je novo?

Problem sa novom konfiguracijom...

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
pred novu godinu, kupim sledece:
a64 3200+
k8n
1gb corsair
250 gb maxtor pata
(ne setjam se tacno, posto nije za mene...)
graficka je trebalp o da stigne is usa (rade 9600 xt all in wonder) ... ne pitajte me zasto i kako, tako je ispalo...

e sad, ljudi u firmi sve sklope, instaliraju win sa nekom 9200 i to je to...
trebalo je samo da ubodem novog radeona u AGP slot i da ukljucim komp...
LM uboidem ja novu graficku i i i nista, netje da pusti sliku na monitor...

prikljucim monitor na notebook, monitor radi

ccmos, opet isto

e onda procitam uputstvo u kome pise da neke serije radeona netje da rade sa doticnom plocom, ali se ne navodi bas 9600 vec 9500pro i 9700 pro...

ima li ko ideju sta da mu radim, posto cu na kraju da uzmem cekic i da :smash:

U K8N sigurno radi Radeon 9250, 9700Pro i 9800XT sto sam ja probao.

Prosto mi je neverovatno da neke 9500/9700Pro nece da rade, probaj ti taj 9600XT AIW na drugoj ploci.

Pozdrav!

Izvadi memoriju pa je ponovo vrati i isto uradi i sa grafikom a usput jos jedan CCMOS pa vidi oce da pomogne... Samo kad se setim akrobacija sa memorijom na NF7-S povraca mi se :wall: ... Taman sklopis, sve lepo spakujes, ne radi... ajde otvaraj kuciste, vadi memoriju, vracaj, vid' radi! Odneses ga negde, u transportu se nekako cimne, memorija stoji lepo al nece da radi dok je ne izvadis i ne stavis ponovo...

Tako da, probaj tu varijantu, mozda uspe!

pa sve sam radio samo me mrzelo da pisem....
jedino nisam probao graficku, nisam imao desktop racunar pri ruci... :(

jel moze da bude neko neslaganje oko brzine agp a??
npr da ima neki jumper na ploci koji sam prevideo za promenu 4X/8X ???

u uputstvu pise da neki radeoni netje da rade, osim neke serije p/n xxxxxxxxxx ne setjam se vise ...

Probaj graficku na drugom kompu, mozda ona zapravo ne radi...

Vrlo je moguce da ti se grafika ne slaze sa plocom (imao sam isti problem gde jedna grafika nije htela da radi na dve ploce, a na ostalim sve OK) ili je jednostavno neispravna. Najlakse ces to resiti tako sto ces je staviti u drugu plocu i proveriti.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno