Šta je novo?

Problem sa novim laptopom....maler ili sta je vec?

podunavac

Cenjen
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poena
154
Kupio sam laptop pre 3 dana Asus k53sv desava se to da kada ga palim prvi put u toku dana pojavi se na ekranu Asus i resetuje se i stalno tako sam se resetuje ponovo i ponovo beskonacno puta... u bios ulazi i sve je fabricki podeseno. Moram da ga ugasim na dugme za paljenje..sacekam... upalim ga i onda normalno podigne sistem. Problema nema nikakvih kada je sistem podignut. Sta me zeza sta da radim da li je OS instalirao sam Win7 Ultimate...da vratim komp nazad imam fore 15 dana ako mi se ne svidja da ga vratim..??? Stvarno sam poludeo....

Vrati sta cekas da izadje mali leming i kaze ti da je laptop neispravan?

Sent from my ZTE-BLADE

Najlakse je da ga odneses da se oni zanimaju sa njim.E sad interesuje me jel ti resetovanje krene posle loga laptopa ,znaci kad stigne do onog WINDOWS,ili pre toga?

Koliko znam rok za vraćanje robe kupljene preko neta je 14 dana, odnosi se na ispravnu robu. Ukoliko si laptopo kupio u radnji tih 14 dana ne važi, svakako tu mogućnost može firma da ti da, ali nije obavezna po zakonu.

Najlakse je da ga odneses da se oni zanimaju sa njim.E sad interesuje me jel ti resetovanje krene posle loga laptopa ,znaci kad stigne do onog WINDOWS,ili pre toga?

Kada ga upalim pojavi se na ekranu ASUS posle crn ekran sa jednom crticom gore u levom cosku onda se zacuje cd citac caak i resetuje se...i tako stalno beskonacno puta onda moram da ga ugasim na dugme.. sacekam... upalim i onda dize sistem sve kako treba. Ili zaklopim ga dok radi, njemu se ukljuci Hibernate mod zaspi skroz ja pretisnem dugme zapaljenje on nece da se probudi nego se resetuje non stop.
U radu apsolutno nista ne zeza....

----Zvao sam firmu od koje sam uzeo rekao da mi laptop ne odgovara jer imam neke probleme i saljem ga u ponedeljak nazad....sad nisam pametan sta da uzmem...razocarao sam se u Asusa .. pored te najvece mane ima jos sitnih npr lampica za wireles uopste ne radi i dugme space funkcionise samo pod levom stranom dok pod desnu stranu trebam da ga zviznem kao na pisacoj masini da bi napravio razmak.....

Poslednja izmena:
Do koliko novca mozes da uzmes laptop? Razmisli od Dellu ili Toshibi.

Pa ovaj sam uzeo za 50.000 mogao bih sada da dodam jos 8-9.000 mada tosiba tesko da se nadje samo sam jedan model nasao sa I5 procesorom i onako osrednjom gt525 grafikom (59.000) inace su sve tosibe I3 i imaju slabe grafike a DELLmi nesto ne privlaci paznju..

sta si uradio? jel si resio problem,posto u biosu imas opciju ne mogu sad da se setim kao se zove,al kad promenis on se non stop restartuje,da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove.

Ovo je za forum laptopovi.

A što se tiče problema imaš dva rešenja pozovi radnju i pitaj za problem ili pozovi asusov servisi i izloži problem

Kolence* Nema nikakvih podesavanja u biosu bios prostiji ne moze da bude nema 5 opcija ukupno, laptop je jednostavno palio iz drugog puta retko kada iz prvog jednostavno nesto nije u redu sa hardverom.
Laptop je vracen u radnju gde sam ga kupio pa neka oni rade sta znaju sa njime ja ocekujem sutra pare nazad. Kompjuter nije u kvaru vec je imao neku fabricku gresku pitaj Boga oko cega (HDD, Flet kabal, Cd Rom....) Jednostavno lose sam srece i kad god kupujem nesto novo natrapam na nesto takvo... :(

Nazad
Vrh Dno