Šta je novo?

Problem sa NFSPD Underground..

Sale_Nis

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2003
Poena
620
Elem.. Posedujem Radeon 9800 Pro ali mi Underground blokira posle par minuta igre.. Igra je Ptchovana i sve je ok.. Kod ortaka sa Ge Force 4600 radi bez problema.. Da li neko ima neko resenje za moj problem!? Inace koristim najnovije OMEGA DRIVERE! Pozdrav svima..

Sale..

Da li to niko nema igricu ili niko nema slican problem kao ja?

Igra normalno radi na R9700 i MX460 shto znam...

Iskljucio sam i opet isto! 🙁

Primetio sam da se i sa Need For Speed Hot Persuit 2 isto ponasa! Znaci komp blokira pa ja mogu da dubim na trepavicama! 🙁 Znaci nesto je drugo u pitanju a ne igrica! neki predlog?? Koje drivere za plocu da koristim? Trenutno koristim najnoviji set drivera Nvidia za Nforce 2 chip set! 🙁 Pozdrav i molim za pomoc!

Sale..

Probao sam sa VPU i da ukljucim i da iskljucim.. Nema razlike.. 🙁

Ja sam imao problema sa radeon 9200 + nforce2 asus, a posle 9200+ gigabyte kt400
Sve igre je zaglavljivao... zamenio sam za fx 5200 i sve radi ko podmazano, nikad vise necu kupiti niti preporuciti nesto sto nije nvidia

Mikky je napisao(la):
Ja sam imao problema sa radeon 9200 + nforce2 asus, a posle 9200+ gigabyte kt400
Sve igre je zaglavljivao... zamenio sam za fx 5200 i sve radi ko podmazano, nikad vise necu kupiti niti preporuciti nesto sto nije nvidia

Usrecio si se sa tom FX5200, nema sta... :mrgreen:

Inace, igra je fenomenalna! :eye:

Nazad
Vrh Dno