Šta je novo?

Problem sa NFS underground-om

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Da li nekako mogu da ukljucim ljude,svetla ispred kola,motion blur (ili kako se vec zove)?To mi stoji zatamnjeno i nemogu mu nista.Da li je problem sa grafickom?
Nvidia GF 4 mx440.
Hvala.

Cudi me da ne moze publika. Mislim da drugar u igraonici sa MX-ovima ima publiku, ali ostali efekti su tanki. Provericu to.

Agilni je napisao(la):
Cudi me da ne moze publika. Mislim da drugar u igraonici sa MX-ovima ima publiku, ali ostali efekti su tanki. Provericu to.
sigurno nije moguce da je to uradio sa GF4 nekom MX verzijom jerbo je to DX7 accelerator a za ljude, svetla, i jos koji "skriveni" efekat treba ti neki DX9 accelerator mada ja mislim da moze i na DX 8 ili 8.1accel.

Agilni je napisao(la):
Naravno da moze i DX8 accelerator. GF3 savrseno fura sve efekte sa jakim frame rate-om.
4200 takodje sve ukljuceno u 1280x1024 bez problema.

Ma uzmi nekog radeta ili ako nadjes polovnog Ti 4200, ja sam sa MX440 presao na Ti 4200 i razlika je :boom:

Sve full, leti na 1024, a razlika u dozivljaju igre nebo i zemlja...

I meni sve ide u 1280x1024 sa max detaljima.Samo mi ti efekti ne rade.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
I meni sve ide u 1280x1024 sa max detaljima.Samo mi ti efekti ne rade.
Mozda leti (i zimi 😉 ), ali izgled igre je mnoooogoooo losiji (jadniji) sa tim MX-om. Stvarno nebo i zemlja, sto rece Spirit.

loco je napisao(la):
...
ali izgled igre je mnoooogoooo losiji (jadniji) sa tim MX-om. Stvarno nebo i zemlja, sto rece Spirit.
pa i nisi u pravu jerbo ja imam GF4MX440 (koja je DX7 accel) i naravno da nemam te svetlosne efekte koje podrzavaju DX8 accel., ali zato detail na max. i u rez 800*600 se jako lepo sve vidi!

ToxiC je napisao(la):
...
pa i nisi u pravu jerbo ja imam GF4MX440 (koja je DX7 accel) i naravno da nemam te svetlosne efekte koje podrzavaju DX8 accel., ali zato detail na max. i u rez 800*600 se jako lepo sve vidi!
Nisam ni rekao da se ne vide detalji, nego da je ukupni dozivljaj izgleda na relaciji nebo>zemlja. Dzaba ti high details ako ih nemas sve 😉
Dali si ti uopste video kako to izgleda na nekoj boljoj karti?

A NE MOZE ZATO STO TA KARTICA KORISTI DX7!!!!!

loco je napisao(la):
...
Dali si ti uopste video kako to izgleda na nekoj boljoj karti?
jo, jo.... komsa ima FX5200 stvarno je lepse kad se sve ukljuci ali se ne slazem da je razlika nebo i zemlja!!!! ,)

Pa rekao sam "nekoj boljoj karti" a ne FX5200! 😉
vlasnici FX5200, nemam nameru da pokrecem flejm, ovo je bila samo saljiva opaska

ToxiC je napisao(la):
...

jo, jo.... komsa ima FX5200 stvarno je lepse kad se sve ukljuci ali se ne slazem da je razlika nebo i zemlja!!!! ,)

Pa dobro sad, nije bas nebo i zemlja al ja sam sa 73. trke resio da krenem ispocetka, mislim da je dovoljno receno :mrgreen:

Ako nista drugo, sad bar vidim kako golisave devojcice masu na startu O🙂 Stvar je u tome da MX-evi na zalost odlaze u penziju, ili igre ne rade na njima ili se ne vidi pola efekata... Sve u svemu - money, money, please fall from the sky :whip

Nazad
Vrh Dno