Šta je novo?

problem sa NFS 5

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Naime , nakon n/te instalacije , igrica se podigne i u momentu kad se ucitava ``Loading`` po pravilu dolazi do zakucavanja , jedino restart pomaze . Masina je XP1800 , 256DDR , MX440 , OS je XP , 21.... i neki drajveri ... U cemu bi mogao biti problem ?

1. File "gimme.dll" - delete !

ako ne radi:
2. Instaliraj SP1 (jer sadrzi patch za igre koje upotrebljavaju Software Vertex Processing - patch ima samo oko 600kb ali mislim da ga vise nema posebno, ako neces samo zbog toga da instaliras SP1 trazi Q321178_WXP_SP1_x86_ENU.exe )

ako i dalje ne radi:
3a. Update-uj na verziju 3.5
3b. Podesi swapfile na fiksne min/max vrednosti: 256-512, 128-256 ili 256 obe.

ako jos uvek ne radi:
4. Odustani ! :beat:

Samo izbrisi gimme.dll i radice, jedino nema slika vozaca pri izboru profila. Inace SP1 nije resio problem sa Porsche-om tj NFS5. Ovo radi provereno i nema nikakvih posledica na igru.

Brisanje dll datoteke je urodilo plodom .

Dugujem vam barem po jedan 911 za ovo🙂

MA igraj sa ponudjenim automobilima, otisao ja i skinuo neki ultar mega porsch i ono max velocity 850 km/h, skrece ko da ide 100 pusti me tih prica, uzmite RS-a ili S-Targu pa da Vas vidim.

Niko ne misli na prebudzene automobile, ali posto Porsche igram od kako se pojavio, malo mi je dosadio, skoro da znam napamet trake i vozila, pa sam ubacio malo nerealno brze koliko da "osvezim vezu" sa Porscheom.
Ponudjeno coveku, a nista nije obavezno. U svakom slucaju treba dobro izigrati date modele i budziti u garazi sam, a kad dosadi moze malo i ovi GTR-ovi.....
pozdrav vozacima

Mihha je napisao(la):
Niko ne misli na prebudzene automobile, ali posto Porsche igram od kako se pojavio, malo mi je dosadio, skoro da znam napamet trake i vozila, pa sam ubacio malo nerealno brze koliko da "osvezim vezu" sa Porscheom.
Ponudjeno coveku, a nista nije obavezno. U svakom slucaju treba dobro izigrati date modele i budziti u garazi sam, a kad dosadi moze malo i ovi GTR-ovi.....
pozdrav vozacima

Kako da podesim auto u trci za 911 (930) trku (911 3.3), onu sa 911 sam tesko zavrsio jer je 911 nestabilan, a ovaj 930 je jos brzi i jos nestabilniji.

Glupi Zmaj je napisao(la):
Kako da podesim auto u trci za 911 (930) trku (911 3.3), onu sa 911 sam tesko zavrsio jer je 911 nestabilan, a ovaj 930 je jos brzi i jos nestabilniji.
Za 911 iz '67, primenljivo i na ostale slicne.
930 je najtezi auto u NFS PU, ovi su dobri ali i sa njima ces da rodis mecku...🙂

Nazad
Vrh Dno