Šta je novo?

problem sa nekim igrama

N.E.X.

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
619
Win XP SP1, MSI KT3V, MSI GF4 MX440 kad pokrenem neke igre (Warcraft 3, Warcraft 3 :Frozen Throne, Worms World Party...) ekran (racunar?) ode u standby i nista se ne dogadja nekih 20 sekundi, racunar ne reaguje na bilo sta i onda se obicno restartuje. Probao sam: nov BIOS za MB i VGA, nove drajvere za VGA i Via chipset. Vecina igara radi OK ali bas mi se igraju Wormsi u LAN-u. Da li neko moze da mi pomogne?
Hvala.

I jos da iskoristim post: ako neko ima GTA3 DRUGI CD a zivi u NS ili je voljan da posalje postom a ja cu zauzvrat mu narezati nesto iz moje kolekcije po izboru. Na PM.

N.E.X. je napisao(la):
Win XP SP1, MSI KT3V, MSI GF4 MX440 kad pokrenem neke igre (Warcraft 3, Warcraft 3 :Frozen Throne, Worms World Party...) ekran (racunar?) ode u standby i nista se ne dogadja nekih 20 sekundi, racunar ne reaguje na bilo sta i onda se obicno restartuje. Probao sam: nov BIOS za MB i VGA, nove drajvere za VGA i Via chipset. Vecina igara radi OK ali bas mi se igraju Wormsi u LAN-u. Da li neko moze da mi pomogne?
Hvala.
quote]

Format C:/ :mrgreen:

Pa jovo nanovo!

Nadji program ReForce (~150kb) i njime sredi podrazumevana osvežavanja ekrana.[/quote]

hvala vamosalaplaya, refreshforce je odradio posao.
cheers

jos da se neko javi za GTA3...[/quote]

Nazad
Vrh Dno