Šta je novo?

Problem sa ne znam cim

filipos

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
725
Konfiguracija je sledeca

celeron 950mhz
128mb sdram + 256mb sdram
asusova ploca
asus 9550 ge 128mb 128bit
maxtor 20gb
lg cd
teac rezac
intel modem
conexant adsl modem
napajanje 460w

Na ovu masinu je instaliran svez XP sa SP2. Sve radi super, ali kada treba da udje u neku 3d aplikaciju, ona krene i monitor se odjednom ugasi i ceo komp zablokira.

U cemu je problem?

Hmmmmm......... Pogledaj graficku, ja mislim da je to problem. Imas AGP 4x na toj ploci pa nadji neku slabiju Grafu npr G-Force 4 pa onda probaj.

Neznam sta da ti kazem to nisam radio, bolja je ova varijanta ortak je isto drzao 9550 na AGP 4x slotu i pokvario se 3D neznam kako. Zato sam ti preporucio da uzmes i da stavis slabiju kartu 4x AGP.

Da li je taj komp radio pre toga na nekom drugom windowsu? I da li ti je pravio iste probleme pre ovoga sada?

Nije nemoguce da imas sofware problem!

Al i ja se slazem sa metodom probanja! Znaci il probaj drugu graf u svom racunaru il probaj svoju graficku drugde! Pa ako radi bar znas na cemu si!

Da li je taj komp radio pre toga na nekom drugom windowsu? I da li ti je pravio iste probleme pre ovoga sada?

Nije nemoguce da imas sofware problem!

Al i ja se slazem sa metodom probanja! Znaci il probaj drugu graf u svom racunaru il probaj svoju graficku drugde! Pa ako radi bar znas na cemu si!

Graficka je radila bez problema u prethodnom racunaru. Radio je na 98, a na XP vec 1,5 god. a poceo je da zeza pre mesec dana.

Imao sam ja slican problem sa Gforce 5200 na intelovo apolo(pIII) ploci.Samo sto se meni i gasio komp.Vuko sam se po servisima i nista.onda mi ortak doneo da probam gforce 4 mx 440 i evo najnormalnije radi i dan danas.Znaci sto posto ti je to.
pozdrav

verovatno je zbog
graficke 8x nadji neku slabiju 4x pa ubodi i probaj

premda sa tom 4x grafikom 3d ti ni nece mnogo znaciti:) definitivno si trebao da poslusas savet od gore i da je poteras kao 4x..
inace na slicnoj konfiguracijji mi je radila bez problemda 9600se, jeste da je 64bitna,ali.... ova sa nekom mx440/400 i neces imati bas neki velik kvalitet na raspolaganju

premda sa tom 4x grafikom 3d ti ni nece mnogo znaciti:) definitivno si trebao da poslusas savet od gore i da je poteras kao 4x..
inace na slicnoj konfiguracijji mi je radila bez problemda 9600se, jeste da je 64bitna,ali.... ova sa nekom mx440/400 i neces imati bas neki velik kvalitet na raspolaganju

ali on jer resio problem sto je najbitnije

Nazad
Vrh Dno