Šta je novo?

problem sa NAT-om

zemun

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
319
vec par dana imam problem sa Azureusom ...stalno sam natovan.mada mi to bas i nije od neke velike vaznosti jer samo skidam sa torrentleech-a , pa sa natom ili bez njega brzina je max.koji god torrent sa tog sajta sam pokrenuo ista prica.mislio sam da je problem java pa sam ponovo instalirao ....sve dok nisam pokrenuo torrente sa drugih sajtova recimo sa torrentazos.com i video da sa njega prolazi nat.ocito da je nesto do ISP-a ili do linkova ...ja sam na neobee .
interesuje me dal ja imam samo ovaj problem ili je jos neko primetio ovo
evo slike 1 torrent je sa torrentleech-a i on je natovan a 2 sa torrentazos-a

screenshotne2.png

Poslednja izmena:
Vidiš onu zelenu lampicu dole? E, to ti je znak da nisi NAT-ovan (a usput i piše NAT OK).Žuta boja znači da si konektovan na traker i da su peerovi konektovani na tebe, ali nemaš protok ka njima (ako se dobro sećam).Nemaš nikakav problem što se NAT-a tiče.Možda si ograničio upload pa prvi torrent nema dovoljno uploada za sebe.Inače je najbolja praksa da skidaš jedan torrent, nikako dva istovremeno.

vidi ..ja koristim azureus 3 g .to sto si napisao je vec poznato ,ali sam ja na slici dao da je jedan natovan torrent a drugi nije ..ako me pratis.kada bi iskljucio torrentazos nat bi bio crven,u uvom slucaju sam njega prvo pokrenuo.naravno za moju brzinu da je settings 1 torrent ali moje pitanje je bilo potpuno druge prirode.
btw ovo sto sam napisao vazi i za linux i za windows jer u oba slucaja je ista stvar

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno