Boris.Bole
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2010
- Poena
- 154
Posle serije nestanaka struje pocelo je da mi se desava da komp ne reaguje kada pokusam da ga upalim.Kada izvucem kabl od napajanja na 10 sec i ponovo ga ukljucim sve radi normalno neko vreme.Napajanje je najjeftinija verzija lcpower od 600w.U zadnje vreme se taj problem ne desava cesto(i po mesec dva komp radi normalno pa se onda desi opet).Da li postoji rizik da ovaj problem sa napajanjem izazove problem na kompu tj da li moze da izazove kvar neke druge komponente ili da nastavim da ga koristim kao i do sada?
Sto se tice graficke ona je asus cucore 5770.Komp je u pusackoj prostoriji i na hladnjaku se nahvata sloj svega i svacega koji nije moguce ocistiti kompresorom.Jedini nacin je da rasklopim graficku da bih mogao da pristupim hladnjaku koji se nalazi ispod kulera koji je pokriven velikom plasticnom maskom.Jedini srafovi se nalaze sa donjeg dela graficke a izmedju njih i stampane ploce se nalaze opruge zbog kojih nisam siguran da li smem da odvrnem te srafice.Da li neko zna da me posavetuje kako da rasklopim graficku da bih mogao da pristupim hladnjaku jer drugacije nije moguce ocistiti ga na zadovoljavajuci nacin.
Unapred hvala,pozz..
Sto se tice graficke ona je asus cucore 5770.Komp je u pusackoj prostoriji i na hladnjaku se nahvata sloj svega i svacega koji nije moguce ocistiti kompresorom.Jedini nacin je da rasklopim graficku da bih mogao da pristupim hladnjaku koji se nalazi ispod kulera koji je pokriven velikom plasticnom maskom.Jedini srafovi se nalaze sa donjeg dela graficke a izmedju njih i stampane ploce se nalaze opruge zbog kojih nisam siguran da li smem da odvrnem te srafice.Da li neko zna da me posavetuje kako da rasklopim graficku da bih mogao da pristupim hladnjaku jer drugacije nije moguce ocistiti ga na zadovoljavajuci nacin.
Unapred hvala,pozz..