Combuster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.03.2002
- Poena
- 619
Karticu narucujemo vec jedno 3-4 meseca. Prvo mi je dosla serija bez ventilatora sa Samsungovom memorijom koja je radila odlichno. Zatim je posle mesec dana naisla serija sa Infinion memorijom i ventilatorom shto me je odushevilo *zbog memorije naravno* e a onda je naisla serija koja me je rasturila. ja mislim da kartica ima neku ekstenziju TD ili tako neshto dolazi sa velikim mesom bez ventilatora a memorija je neki shit mT. Sve mashine koje sam pakovao sa ovom grafickom su se vracale sa razlicitim simptomima. Ili zvucna nece da radi ili mrezna ili kuca posle 2-casovnog igranja. Da li je moguce da sve kartice iz sve 3 serije koriste isti clock na core-u i memoriji ma da ova potonja kuca zbog shit memorije? A shto je najludje deshava se samo na dobrim mashinama. Kada sam je ubacio kod moje mashine na poslu *EPOX i815EP, C3 1.2 GHZ i 256 MB SDRAM-a* ona radi ok samo shto kod reseta pojavi se skup nekih boja u zelenkastim nijansama ali nikakav drugi problem nisam imao. Ne mogu da skapiram. Moze li neko da mi objasni zashto se ovo deshava. Da li da reklamiram kartice jer nikad nisam vracao komponentu dok nisam siguran da je zrela za reklamaciju... Od 5 kartica iz 3-ce serije sve se ponasaju isto...