Šta je novo?

Problem sa MSI 7850 OC 1GB

Emperor_Night

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2012
Poena
151
Pre nedelju dana sam uzeo ovu karticu i sl komponente

amd FX 6300
asus m5a97 r2.0
patriot 2x4gb 1800Mhz Black mamba
1TB WD
LC power 600h(600wat)

Problemi su sledeci :

1.Prilikom rada u 2d aplikacijama i samom windowsu nemam nikakvih problema sa horizontalnim treperenjem ekrana.Prilikom pokretanja igara Far-Cry 3,NFS Most wanted... narocito se primecuje u tamnijim scenama i pri lodaingu ove "horizontalne linije,ili treperenje slike".U toku igranja slikam FRAPSOM slike iz igre ali ni na jednoj se ne vide te linije/treperenje.Dakle samo u toku radu 3d aplikacije.Poklusao sam sve verzije drajvera pocev od najnovijega pa unazad(naravano obrisao stare drajvere pre instaliranja novih),menjao sam dvi-to-vga adapter,naponski konektor ali ne pomaze.Stavio sam svoju hd3850 staru karticu u novu masinu i sve radi perfektno ??!!!Monitor koristim vec 4god LG 1934sbn((ima samo VGA ulaz,1440x900,60Hz)) i nikad nisam imao taj problem.
Updateovao sam bios maticne i skinuo najsvezije drajvere,novi clean install windowsa 7 64bit i isto.
2.Prilikom pokretanja igrica desava se da framerate brljavi.Primer:ukljucim racunar pokrenem fc3,framerate mi je zakucan na 30fps,restart/power off svejedno,framerate sl put je 20fps zakucan,opet restart framerate je normalan i krece se od 40-60fps.Desava se da po 4-5 puta restart komp dok mu ugodim da proradi kako treba.

Poslednja izmena:
Neces verovati,ja sam zamenio 6pin power koji ide u nju je njen nije isao do kraja i sljaka kako treba. Probaj da stavis od stare 6pin power u nju i vidi kako radi. Imas u moju temu o njoj,nadji je.

Nazad
Vrh Dno