Šta je novo?

Problem sa MSI 7600GS

• Začetnik teme Začetnik teme cepesh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cepesh

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2005
Poena
619
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pre par dana sam kupio MSI 7600GS i od tada imam problem! Naime kada startujem igru prodje recimo 10-ak minuta i onda pukne izbaci mi plavi ekran na kome pise da ce se windows ugasiti radi moje sigurnosti i da je problem (navodno) u nv4_disp. :wall: To mi se desavalo i sa driverima koje sam dobio uz karticu 91.35 a isa novijim 91.47. Procitao sam na nekim forumima da windows uglavnom za sve greske krivi grafiku i da problem moze da bude u mnogo stvari. Da li je neko imao slicni problem i ako jeste kako ga resiti?

Meni se to desavalo u dva navrata. Jednom su mi driveri pravili problem a drugi put je to bila sama igra. Uvek mi se to desavalo samo u odredjenoj igri. Problem je resen tako sto je vise nisam igrao :d
Probaj jos neku igru da vidis dali radi

Koje napajanje imas i da nisi slucajno previse nategnuo memoriju.Ako imas VIA plocu te stvari znaju cesto da se desavaju usled nekompatibilnosti.Pozdrav

Ja sam imao slican problem sa Prolink 6600GT i to se desavalo samo u nekim igrama kao npr. Warcraft, a u nekima je igra samo zamrzavala nekoliko sekundi. Ne bih da te zabrinjavam ali je graficka ubrzo crkla. Ako imas garanciju zamijeni je ali prije toga probaj da je izvadis i probas na drugom kompu i sa sigurnoscu utvrdis sta je u pitanju.

Meni se to desavalo u dva navrata. Jednom su mi driveri pravili problem a drugi put je to bila sama igra. Uvek mi se to desavalo samo u odredjenoj igri. Problem je resen tako sto je vise nisam igrao :d
Probaj jos neku igru da vidis dali radi
Posto mi je skoro otkazao hard, star 15 dana na koji sam prebacio sve igre mogu da startujem samo Counter strike Source. Ploca je isto MSI a napajanje 300 vati. Ne ostaje mi nista drugo nego da lepo formatiram hard i instaliram windows ponovo, valjda ce to resiti problem...
Tnx!

Posto mi je skoro otkazao hard, star 15 dana na koji sam prebacio sve igre mogu da startujem samo Counter strike Source. Ploca je isto MSI a napajanje 300 vati. Ne ostaje mi nista drugo nego da lepo formatiram hard i instaliram windows ponovo, valjda ce to resiti problem...
Tnx!
to sa 300w ne zvuci bas dobro... eto moguceg problema...

Problem je definitivno resen = format C :d
Sada posle svezeg windowsa nemam nikakvih problema.
A za napajanje si Mare upravu, definitivno je na granici, mora da padne upgrade!
Hvala svima na savetima!

Nazad
Vrh Dno