Šta je novo?

Problem sa mp3 fajlovima

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Da se ikome desilo da neki mp3 fajlovi jednostavno vise nece lepo da rade? Kada ih pustim u winampu kao da postoje smetnje, tj. da neko pusta muziku preko radio stanice ili toki-vokija koji jedva hvataju signal, nadam se da razumete. Zvuk je pomalo razvucen i utisan, ne znam kako bih precizno objasnio. Ista stvar jse desava i na drugim kompovima. Probao i u Foobar-u, prijavljuje mi sledecu gresku:
Decoding failure at 0:00.275 (Unsupported format or corrupted file):
"E:\muzika\SMF\SMF-LAKO CEMO\SMF - 04 - Ponasaj se Lepo.mp3"
Zanimljivo je to sto vecina fajlova koja nece da radi u drugim programima, u windows fu*kin' media playeru HOCE! Neke ni wmp ne moze da pusti, ali je moguce da su oni bili losi i kad sam ih skinuo. Za fajlove koji rade samo u wmp sam siguran da su ranije radili u svakom playeru. Kacio sam par virusa, ali nista ozbiljno, ocistio sam ih i nisam primetio druge komplikacije. Ne znam u kom trenutku su fajlovi odbili poslusnost, tj. nisam nista cudno primetio, sto bi za posledicu moglo dati pomenuti problem.
Molim za pomoc (ako je ima) ili makar vasa iskustva. Unapred hvala. :wave:

Isti problem sam imao sa virusom. Radili mp3 samo u media player classic. U svim ostalim su prekidali. Norton AV prijavio da je virus cim se update-ovao, dan nakon zaraze :( i nakon full scana prijavio resolved za sve mp3 fajlove i jos neke media fajlove. Nazalost resolved je bilo da ih je obrisao, veoma :(. Ako ti ne rade i neki video fajlovi, verovatno je to.

Nazad
Vrh Dno