Šta je novo?

Problem sa monitorom!?

Siki187

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2003
Poena
604
Naime desava se da posle odredjenog vremena monitor prosto pozeleni ali tako da se sve vidi samo ima jacu nijansu zelene boje(maltene kao monohromatski)..to traje neko odredjeno vreme(moze i sat dva) i posle se vrati na normalu.. u cemu je fora? skoro sam zamenio graficku kartu, kupio sam novu..pa da li moze da bude zbog toga? Da nema mozda veze i sa napajanjem? :crash:

Poslednja izmena:
Ne, cisto je do monitora.

Meni se desava da zbog kabla monitor dobije zuckastu boju. naime odlemio se konektor za kabl koji se nalazi na stampanoj ploci monitora pa kad ga malo pomerim slika se vrati u normalu. Ali ako malo jace mrdnem sto slika pozuti :d.

Da u stvari i meni je vise slika zuta nego zelena...moguce da je i kod mene nesto slicno..samo nisam jos otvorio monitor da vidim da li je sve ok(mislim vizuelno) posto se bas nesto i ne razumem u popravke :) Fora je i u tome sto kao da je ukljucen neki zuti filter..dok druge boje postoje crvena, zuta,zelena :wall:

Uzmi pomeraj kabli i gledaj mozda ce slika da se popravi.... Ako to pomogne onda ti ne gine lemljenje. ;)

imam AOC lcd monitor star 4 godine.izgubio je sliku zbog problema sa strujom.nisam u mogucnosti da pronadjem tehnicku dokumetaciju.
btw,dobro bi mi dosla informacija o AOC monitorima,jer ne znam koje su kvalitete?hvala unapred :crash: :crash: :crash:

Nazad
Vrh Dno