Šta je novo?

Problem sa monitorom

gulijator

Cenjen
Učlanjen(a)
16.11.2012
Poena
180
Naime na slici mozete videti zaokruzeni deo i sad mene zanima zasto je to tako i da li mozda neko zna sta da mu radim?
Vidite na slici i da ono sto bi trebalo biti crno sa strane nije bas crno nego je nekako prosarano ali to recimo nestaje kad se "odzumira" stranica u mozili i to mi ne smeta jer je na svim ostalim sajtovima normalno...
Inace ranije sam imao problem sa blagim treperenjem slike ali to se ispostavilo da je zbog externe tv karte pravilo problem a ovo me iritira vec neko vreme...
Monitor je LG w2240, i povezan je preko vga kabla i onog adaptera u dvi na grafici...

http://img823.imageshack.us/img823/2341/urxm.png

i da izvinjavam se ako sam lose okacio ovu fotku,nisam upoznat kako ovde to radi :p

Na ovoj slici se ne vidi ništa jer si napravio print screen. Da bi smo videli šta je problem zaista kod tebe moraćeš da uslikaš svoj monitor fotoaparatom.

Što se kačenja slika tiče attachments ti podržava sam forum, ali moraš da otvoriš pun editor za to. ;)

hmmm kako se ne vidi? vidis kao da se razmazuje(ne znam kako da nazovem drugacije ovu pojavu, ako je belo pa pored crno to belo se preliva u desno) slika u desno, to je ne samo na tom delu monitora nego bilo gde, a najuocljivije je na crnoj pozadini zato sam i slikao na tom sajtu i uhvatio deo na koji konkretno mislim

nista se tu ne vidi. slikaj aparatom kao sto ti je receno.
kao kad bi hteo da ti pokazem lose piksele na monitoru pa uradim print scr.

Evo dve fotkice nadam se da se vidi sad...
ovaj deo desno od bele vertikalne crte ne izgleda bas tako, malo normalnije al aparat je tako izbacio...

Prilozi

• IMAG0571.jpg
    IMAG0571.jpg
    688.5 KB · Pregleda: 56
  • IMAG0572.jpg
    IMAG0572.jpg
    641 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Imao sam sličnu anomaliju na starom LG 2241S. Verovatno imaš loš izlaz na grafičkoj karti ili ideš preko VGA kabla koji nije dobar... To najverovatnije nema veze sa monitorom!

Ako je do monitora, onda si uzeo neki koji ima veoma jeftin panel i tu leka nemaš.

Resih problem slucajno, najgluplja moguca stvar, kabl za struju na mestu gde ulazi u monitor se razlabavio tj izvukao malo i to je pravilo problem...
uvek bude tako neka glupost... :D
Hvala u svakom slucaju!

Nazad
Vrh Dno