Šta je novo?

Problem sa monitorom

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Imam Sony-ijev SDM-HS73 monitor. Star je oko 3 godine.
Jutros kad sam ukljucio racunar pojavile su se strafte po ekranu. Strafte se pomeraju kako kucam slova ili pomeram misem. Stavljam u attach. jednu sliku da vidite kako izgleda ekran.

Probao sam da otkacim kablove, isao sam u safe mode misleci da su drajveri u pitanju i opet isto.
Sta bi mogao biti problem?

Hvala unapred!

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    93.4 KB · Pregleda: 62
Ovo mi više liči na crknutu grafičku nego na problem sa monitorom. Jel imaš mogućnosti da probaš kompjuter na drugom monitoru?

Probao sam sa drugim monitorom i ista stvar. Dakle, definitivno je graficka u pitanju. Inace, radi se o Ati 9800 pro. Evo, sad skidam najnovije drajvere, pa cemo videti hoce li se nesto promeniti.
U medjuvremenu, ako neko ima jos neku ideju bio bih mu zahvalan.

Svako dobro

Probao sam sa novim drajverima, ne vredi. Probao i sa starim ista stvar.
Izgleda da je karti dosao kraj :smash:

Moje saučešće :(

:D
Hajde, preporucite neku graficku, jer ja uopste nisamu toku. Konfiguracija je sledeca:

Abit NF7 NVidia2
Barton 2600+
1,5gb RAM DDR400
2 X HDD (80 + 40gb)

Nisam neki igrac, ali se povremeno i poigram. Moze i polovna, a da cena ne predje 100 EUR.

Hvala unapred!

Posto ti maticna podrzava AGP za te pare ti je najbolji ASUS N7600GS SILENT/HTD/256M kosta samo oko 70 eura.Pazi da bude AGP ne PCI-e.Nadam se da sam ti pomogao.,)

Vidjao sam polovne 7600GT za oko 50 eur a povremeno se pojavi i neka bolja sa cenom do 100eur.

nema potrebe da kupuje 7600gt kad mu je slab procesor.Nece biti mnogo razlike izmedeju ove dve grafe.A svedno kad decko neigra puno igrice nek kupi novu grafu i miran je 7600gs mu je sasvim dovoljna.

Poslednja izmena:
Hvala svima na savetima!

Svako dobro

PS. Jooj, jedva vidim sta sam napisao, grafika sve vise i vise brljavi :wall:

Nazad
Vrh Dno